Üyelerine özel çalışmalarıyla dikkat çeken ve yaptığı anlaşmalarla sanayicilerinin işlerini kolaylaştıran Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, yine önemli bir protokole imza attı. Şekerbank ile masaya oturan KMTSO, oda üyelerine özel avantajlar içeren ‘Taksitli Ticari Kredi’ paketi için protokol anlaşması imzaladı. Oda binasında KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ile Şekerbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Aydın Şarkuş arasında gerçekleşen imza protokolünde kredi paketinin oda üyelerine ‘hayırlı olması’ temennisinde bulunuldu.

“ÜYELERİMİZE ÖZEL İMKÂNLAR SUNAN BİR KREDİ PAKETİ”
İmza protokolünde konuşan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, şunları söyledi: “Şekerbank ile odamız arasında bir protokol imzalıyoruz. Protokol sonrasında oda üyesi iş insanlarına daha indirimli daha ucuz daha özel imkânlar sunan bir kredi paketi sunulacak. Umarım bu paket zor günlerde sıkışık durumda olan kendi kurtarmak isteyen arkadaşlarımıza fayda sağlar. Kredi kullanmak, faiz ödemek çok severek yaptığımız işler olmasa da ticari hayatın içerisinde maalesef zaman zaman bunları yapmak durumundayız. Çünkü ticaret canlı bir mekanizma ve her gün yaşamak zorunda. Bazı aksaklıkları da bu şekilde gidermek mümkün. Bize anlamlı olan kredilerde bizim için iyi bir fırsat.” 

“PAKETTE FAİZSEL, KOMİSYON VE VADE AVANTAJI VAR”
Şekerbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Aydın Şarkuş ise şöyle konuştu: “Alışık olmadığımız bir süreçten geçiyoruz. Sonuç itibarıyla iş dünyasındaki birçok firmaların finansal ihtiyaçları doğuyor. Finansal ihtiyacı karşılamak ta bize düşüyor. Şekerbank olarak bir kredi paketi oluşturduk. Paket aslında bakıldığı zaman genel içeriği anlamında diğer paketlerle ayrışan bir paket değil ama müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek bir paket. Pakette faizsel, komisyon ve vade avantajı var. Özelikle bu sıkıntılı süreci bertaraf edebilmek adına bir yıl ödemesiz seçeneklerimiz var. Toplamda 36 ayı kapsayan bir paket. Umarım üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap vermiş oluruz.”

Editör: Mahmut Beyaz