31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti tarafından mevcut Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın yerine aday gösterilen ve seçimlerde yüzde 45,65 oranında oy alarak Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, mazbatasını alarak göreve başladı. Başkanlık makamına girdiği ilk günde makamın kapısını sökerek, “Burası halkımızın belediyesi” sözleriyle oldukça ses getiren Yılmazcan’a Manşet Gazetesi olarak ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Aksu Tv Genel Müdürü Cüneyt Beyit ile Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner’inde eşlik ettiği ziyarette Yılmazcan, Pazarcık için yapacaklarını anlattı. Makamında yüzlerce vatandaşı ağırlayan ve her bir vatandaşa yakından ilgilenen Yılmazcan, Pazarcık için var gücüyle çalışacağını söyledi.

“PAZARCIK'IMIZA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yılmazcan, ziyaretlerinden ötürü Aksu Tv ile Manşet Gazetesi’ne teşekkür etti. Yılmazcan, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Yeni bir hayat, yeni bir başlangıç yaptık. Bugün Aksu TV genel müdürümüzün ve yöneticilerinin ve Manşet Gazetesinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah güzel ve yaşanılabilir bir Pazarcık için bütün gücümle çalışacağıma ve halka hizmet düsturuyla, birlikte belediyecilik birlikte yönetim anlayışıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'ün rehberliğinde inşallah Pazarcık'ımıza güzel hizmetler yapacağız.”

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ PAZARCIK'TA BAŞLATTIK”
Gönül belediyeciliğini Pazarcık’ta başlattıklarına dikkat çeken Yılmazcan, “Mahalli seçimlerin ana teması gönül belediyeciliğiydi. Cumhurbaşkanlığımız, belediye başkanlarından gönül belediyeciliğini istedi. Bizde 31 Mart akşamı seçim kurulundan haber gelir gelmez Pazarcık Belediyesi'nden makam odasının kapılarını sökerek gönül belediyeciliğini Pazarcık'ta başlattık. Büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız ilk toplantıda Pazarcık'ın en büyük sorunlarından biri olan 160 esnafımızın olduğu küçük sanayi sitesinin altyapısının yapımına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör Bey bize söz verdi” ifadelerini kullandı.

PAZARCIK’A MİLLET BAHÇESİ VE KONAĞI
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Pazarcık’a Millet Bahçesi ve Millet Konağı sözü verdiğine vurgu yapan Yılmazcan, şöyle konuştu: “Bağdınısağır Mahallesi'nde yine Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde yapılmış çalışmalar neticesinde bize millet bahçesi ve millet konağı sözü verdi. 5 aylık süreç içerisinde arazide yaptığımız incelemeler sırasında Pazarcık ve mahallerimizin en büyük sorunlarından bir tanesi yol. Bu yol konusunda inşallah asfalt şantiyesi kurarak sayın vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtaracağız. Diğer taraftan mahallerimizin en büyük sorunlarından bir tanesi de altyapı sorunu. 40'a yakın mahallemizde altyapı ve kanalizasyon eksikliği var. Bununla da ilgili teknik çalışmaları başlattık. KASKİ Genel Müdürümüzle görüştük ve konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Beyle masaya yatırdık.”

“BÜYÜKŞEHİR İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Beyefendiyle beraber uyum içerisinde çalışarak inşallah ilçemize güzel hizmetler yapacağız” diyen Yılmazcan, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Bu süreç içerisinde Kahramanmaraş Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Beyefendiyle beraber, İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, İmran Kılıç ile birlikte sayın vekillerimizle burada Pazarcık listesinde 7 yıl beraber çalıştık. Habibe Hanım ve Mehmet Cihat Sezal Beyle yakın çalışma içerisindeyiz. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Kahramanmaraş'ta, Milletvekillerimiz Ankara'da, Ayrıca cumhur ittifakımızın diğer milletvekili Sefer Aycan Beyin de desteğini alarak inşallah Pazarcık'a güzel hizmetler yapacağız.”

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz