Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 25. Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. MÜSİAD’ın 25’nci Genel Kongresi’ne MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağlamıştı. Kongrenin ardından yazılı bir açıklama yapan Başkan Kervancıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı MÜSİAD 25. Genel Kurulu’nda şehrimiz için önemli gelişmeler yaşanmıştır. Misyonu ve ortaya koyduğu vizyonuyla ülke genelinde 86 şube ve temsilciliği, dünya da ise 224 noktada temsilciliği bulunan, dünyanın en geniş ağına sahip sivil toplum örgütü olan MÜSİAD'ımızın 20 kişilik Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine şehrimizin yetiştirdiği 3 iş adamı seçilmiş olması bizlere gurur vesilesi olmuştur” dedi.

“3 İŞ ADAMIMIZI DA TEBRİK EDİYORUZ”

“Şehrimizin temsili ve gelişimi noktasında üst düzey çalışmalar yapacaklarından eminiz” diyen Kervancıoğlu, ‘Seçilen iş adamlarımızdan ilk olarak şehrimize MÜSİAD olarak sürekli destek olan ve güçlü lobi çalışmaları yapan, kıymetli madenler ve mücevher sektöründe faaliyet gösteren işadamımız Ahmet Şekerli'ye, döküm sanayii ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren işadamımız Fatih Keçebir'e ve önceki dönem şube başkanımız olarak görev yapan, tekstil sektöründe faaliyet gösteren işadamımız Mustafa Buluntu’ya seçildikleri önemli ve sorumluluk gerektiren bu görevde Yüce Allah’tan kolaylıklar dilerim. Şehrimize önem ve değer veren kıymetli Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan'a da sonsuz şükranlarımızı sunarız. Bu vesileyle Tüm Müslüman Kardeşlerimizin Ramazan-ı Şerifleri Mübarek olsun. Allah bütün ibadetlerimizi kabul etsin İnşallah” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULUNDA ŞU İSİMLER GÖREV ALDI;

Genel kurul kapsamında, görev süresi dolan MÜSİAD Genel Başkan Vekilleri Mahmut Asmalı, Ali Gür, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, Yönetim Kurulu Üyeleri Melike Günyüz, Ömer Faruk Akbal, Burak Benşin, Soner Meşe, Mehmet Ünal, Halim Aydın ve Bayram Şenocak görevi devretti.

Yeni Yönetim Kurulu, Abdurrahman Kaan, Ali Reis Topçu, Adnan Bostan, Kerim Altıntaş, Mehmet Akif Özyurt, Ahmet Şekerli, Oktay Dede, Burhan Özdemir, Hikmet Köse, Gökhan Yetkin, İsa Albayrak, Muhammet Ali Özeken, İbrahim Uyar, Mehmet Güverçin, Ali Gökhan Er, Fatih Mehmet Keçebir, Mustafa Buluntu, Abdulsamet Temel, Ramazan Bingöl, Fatih Arslan ve Yunus Furkan Akbal'dan oluştu.

Editör: Mahmut Beyaz