CHP’nin çalışkan ismi Ali Öztunç, Ankara’da kendisine ziyarette bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Meclis Başkanı Hanifi Öksüz ve beraberindeki yönetim kurulu ve iş adamlarından oluşan heyeti TBMM’de misafir etti.

SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ KONUŞULDU

Samimi bir havada geçtiği öğrenilen ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir paylaşımda bulunan Öztunç, “Bugün TBMM’de ziyaretime gelen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Hanifi Öksüz, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Serdar Zabun, yönetim kurulu üyeleri ve saygın iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşımızın sorunlarını hep birlikte değerlendirip çözüm önerilerimizi paylaştık. Şahsım ve partim adına iş adamlarımızın yanında olup memleketimizin gelişmesi için çaba harcamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Heyette Serdar Zabun ve Hanifi Öksüz’ün yanı sıra KMSTO Yönetim Kurulu Başkan V. Şahin Balcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Abdullah Şirikçi, Adnan Toprak, Hüseyin Özdal, Mustafa Buluntu, Erdal Kanbur, Meclis Başkan Yardımcısı M. Akif Gölcü ve Genel Sekreter M. Akif Pekdil yer aldı.

HABER MERKEZİ

Editör: Mahmut Beyaz