Türkiye’nin ve Avrupa’nın çeşitli noktalarında sıklıkla düzenlenen sanat, güzellik festivallerinde Kahramanmaraş’ı temsil etmek adına kurulan ve 8 erkek 7 bayan kuaförü olmak üzere toplam 15 kişiden oluşan Kahramanmaraş Şov Takımı, önemli bir başarıya imza attı. 25-28 Ekim tarihleri arasında 5 ülkenin katılımıyla Antalya’da organize edilen Uluslararası Güzellik ve Sanat Festivali’ne katılan şov takımı, Covid-19 salgınında büyük bir fedakârlık gösteren sağlık, jandarma ve emniyet mensupları için hazırladığı özel koreografiyle büyük beğeni toplayarak, ‘En Başarılı Sahne Performans’ ödülünü kazandı.

 “SAHNEDE MİLLİ DUYGULARIMIZLA YER ALDIK”
Aldığı ödül sonrası duygu ve düşüncülerini paylaşan Kahramanmaraş Şov Takımı Kaptanı Ahmet Ceyhan, şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ın ilk ve tek tescilli Show takımı berber ve kuaförlerden oluşan tek takımıyız. 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve 5 ülkenin katıldığı uluslararası sanat festivalinde bizlerde milli duygularımız ile sahnede yer almak istedik. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde gece gündüz çalıştığımız koreografimizde pandemi ile mücadelenin fedakâr savaşçıları sağlık çalışanlarımız, emniyet ve jandarma mensuplarımıza minnet duygularımızla sahnede olmak istedik. 7 bayan kuaförü, 8 erkek kuaförü 15 model toplamda 30 kişilik meslektaşlarımız ile sahne aldık.

“ŞOVUMUZU SAĞLIK, EMNİYET VE JANDARMA PERSONELLERİMİZ İÇİN YAPTIK”
Bizler şov sahnemizi dünyanın sorunu haline gelen covid sürecinde dünyada en az etkilenen ülke olmanın haklı gururunu yaşatan ve gece gündüz pandemi ile savaş veren emniyet, jandarma ve sağlık mensuplarımıza borçluyuz. Bu kapsamda sahnemizi yaptık ve birinciliğe layık görüldük.

“AMACIMIZ SANATIMIZ İLE KAHRAMANMARAŞ’A HİZMET ETMEK”
Şehrimize büyük bir başarı elde ederek dönmüş olduk. Uluslararası en başarılı sahne performans ödülüne laik görüldük. Bunun için çok mutluyuz. Bizim tek amacımız sanatımız ve mesleğimiz ile Kahramanmaraş’a hizmet etmek ve şehrimizi uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmektir. Tüm devlet erkânımıza ve Kahramanmaraş halkımıza teşekkür ederiz. Bizim gücümüz kahraman şehrimizin yanımızda olmasıdır. Sanatın temeli sanatkârların dostluğundan ibarettir.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz