Temelleri 1981 yılında Kahramanmaraş’ta Arslan Deveboynu tarafından atılan ve aradan geçen 37 yılda birçok başarı hikâyesi yazan Deka Grup, bugün kentin lokomotif firması olarak ticari hayatını sürdürüyor. Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren Deka Grup, 1997 yılında iş ortaklığında başladığı Turkcell ile çok önemli işlere imza atıyor. Kayseri, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 10 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, ayrıca 9 Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla da perakende de tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli misyonunu üstleniyor.

Bu kapsamda Deka Grup Turkcell ailesi, 2018 yılında edinilen başarıları taçlandırmak ve yılın stresini atmak için personeller, Turkcell Bölge Müdürleri, Satış Yöneticileriyle birlikte Başkonuş Yaylası’nda buluştu. Düzenlenen programa Deka Grup Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Abdullah Deveboynu’nun yanı sıra Turkcell Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü İlker Örs, Turkcell Bölge Satış Yöneticileri Savaş Tuluk, Kaan Özlü, Çağatay Sakarya, İlkay Atik, Turkcell Dağıtım Merkezi Müdürleri ile personeller katıldı. Oldukça güzel görüntülerin olduğu gece de başarılı performans gösteren mağaza müdürleri ile personeller ödüllendirilirken, Turkcell Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü İlker Örs Deka Grup firmasının Turkcell için çok önemli olduğunu söyledi ve ekledi: “Bu başarı sizin başarınız.”

“HARİKA İŞLER ÇIKARTTILAR HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Organizasyona ev sahipliği yapmasından ötürü Arslan Deveboynu’na teşekkür eden Örs, “Öncelikle bu organizasyona ev sahipliği yapan Arslan Deveboynu’na çok teşekkür ediyorum. Mükemmel bir organizasyon. Deka Turkcell ailesi için çok önemli bir firma. Yaklaşık 25 yıldır iş ortaklığı yaptığımız bir firma. Biz Turkcell olarak Deka firmasına çok değer veriyoruz. Onun için buradayız. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte ödül töreni düzenledik. Hepsinin ellerine sağlık harika işler çıkarttılar herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TURKCELL OLARAK HARİKA BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKTIK”
Turkcell olarak harika bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Örs, “Turkcell olarak 2018 yılı çok yoğun geçti. Birçok yeni yapılanmaya sahne oldu. Kanal dönüşüm projemiz vardı. Bir yıl içerisinde Türkiye’deki bütün mağazalarımızı dekore ettik. Akabinde alt bayi kanalımızı tekrar revize ettik. 2018’de çok yoğun ve zor bir dönemden geçtik. Fakat bununda üstesinden geldik ve başarılı bir şekilde hem bölgemiz olarak hem Turkcell olarak harika bir yılı daha geride bıraktık” şeklinde konuştu.

“DEKA FİRMASINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”
“Deka Grup Gaziantep Bölge Müdürlüğü bünyesinde benim lokomotif firmam” diyen Örs, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Çünkü Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonu Deka Grup firmasına verdiğimiz bir iş. Çok büyük bir operasyon. Benim bölgemin yaklaşık yüzde 50-60 gibi aktivasyon oranını zaten TDM operasyonu alıyor. Akabinde 10 şubeli bir Turkcell İletişim Merkezi firmamız Deka. Dolayısıyla Deka’nın katkısı yatsınamaz. Deka iyi oldukça bizde bölge olarak çok iyi oluyoruz ve onlarla sürekli birlikte olmaya çalışıyoruz. Amacımız başarılı değil, en başarılı olmak. Bunu da Deka’dan alıyoruz. Deka firmasına çok teşekkür ederim.”

“EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ TURKCELL TARAFINDA BÜYÜMEK”
Deka Grup Başkanı Arslan Deveboynu ise şunları kaydetti: “Deka mağazalarımız olarak 10 şubemizle birlikte arkadaşlarımıza bir yemek programı düzenledik. Onların son 3 aylık performansını değerlendirdik. Kendilerinin ellerine sağlık, son 3 ayda başarılı bir performans gösterdiler. Bizde arkadaşlarımızı onurlandırmak için Başkonuş’ta onlarla yemekte buluştuk. Sağ olsunlar bu organizasyonumuza bölge müdürlerimiz, satış yöneticisi arkadaşlarımızın hepsi katıldı. Bize onur verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz Deka olarak Turkcell ile iş ortaklığımız 3 kanalda oluştu. Bir mağazacılık kanalı var. Bir toptan kanalımız var. Toptan kanalımızda 10 ilimizi yönetiyoruz. Bir de KTOOLS kanalımız var. Turkcell’in aksesuar tarafında da bir tedarikçiliğimiz var. Biz Deka olarak artık Turkcell ile iç içeyiz. Hedefimiz Turkcell’de büyümek. Daha iyi işler yapmak, daha başarılı olmak. 2018 yılı bizim için çok ama çok güzel geçti. TDM operasyonumuz çok başarılı oldu. Mağazacı arkadaşlarımızda sonunu iyi getirdiler. Şimdi yeni yıla da iyi başlayacağız inşallah. 2019’daki en büyük beklentimiz Turkcell tarafında büyümek.”

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz