Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’ni ziyaret eden İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç, yerel yönetimler bir arada Karadaşlık bölgesinde ki yatırımları yerinde inceledi. İlçede hali hazırda bulunan yatırımların yanı sıra özellikle içme suyu ve grup yolları alanlarında yapılan yatırımları yakından takip eden Güvenç,  yatırımlarda yerel yönetimin önemine dikkat çekti.

‘YEREL YÖNETİMLE BİRLİKTE HAREKET EDİLİYOR’

Güvenç, “Yatırımları yerinde incelemek için Pazarcık ilçemizi ziyaret ettik. İlçe belediye başkanımız büyükşehirden yetkili ve muhtarlarımızla birlikte iyi bir değerlendirme toplantısı oldu. İlçede 30 kilometrelik grup yol ve yama çalışmaları yapıldı. İçme suyu ile alakalı kazılan sondaj çalışmalarını yerinde inceledik. Bu yazı dolu dolu geçirdik. Bundan ötürü çok mutluyum. Muhtarlarımızı mutlu gördüm buda beni oldukça memnun etti. Bizlerin gayret ve çabalarının alanda görüldüğü beni mutlu etti. Emek veren çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Bizler bir telefon kadar yakınız. Yerel yönetimle sürekli temas halindeyiz. Her türlü sorun üzerinde birlikte çalışıyoruz. Taziye evleri, sularla ilgili iyileştirmeler, yollar, halı sahalar yapılıyor” ifadelerini kullandı.

UYARDI                                           

Covıd-19’a karşı dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bir kez daha uyarılarda bulunan Güvenç: “Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi Covıd-19 virüsüne karşı uyarmak istiyorum. Koronovirüs henüz bitmiş değil, maalesef her gün can kaybımız var. Sağlık bakanımızın her gün ısrarla vurguladığı 3 kurala dikkat edeli. Maske, sosyal mesafe ve sık sık el yıkama kurallarına mutlaka uyalım.”     
HABER: ORHAN DEMİR                       

Editör: Mahmut Beyaz