Yayın hayatına başladığı günden itibaren gerek Kahramanmaraş halkının gerekse de Türkiye’deki ve dünyadaki Kahramanmaraşlıların haber alma ihtiyacını karşılayan Aksu TV, başarılı muhabir kadrosundan bir ismi daha askere uğurluyor. Kent basının sevilen simalarından biri olan Can Karadana’ya vatani görevini yapmak üzere İzmir-Foça’ya hareket etmeden önce asker gecesi düzenlendi. Öğretmenevi Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede genç gazeteciyi meslektaşları yalnız bırakmadı. Duygulu anlara sahne olan gecede, asker yolcusu Can Karadana hem arkadaşlarına hem de ailesine veda etti.

YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gecede kısa bir konuşma yapan Can Karadana, “Yaklaşık iki yıl önce Aksu TV’de çalışmaya başlamış ve kent basının bir neferi olmuştum. Bu iki yıllık süre içerisinde birçok röportaj yaptım ama bu gece son kez kameranın karşısına geçerek yaptığım röportaj beni çok duygulandırdı. Çok güzel insanlar tanıdım, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Bugün beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Üzerimde büyük emeği olan Aksu TV ailesine de geri kalan yayın hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Manşet Gazetesi olarak kentimizin başarılı muhabirlerinden Can Karadana’ya vatani görevini yapmak üzere çıktığı bu yolda başarılar dileriz.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz