Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yol çalışması yapılan mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın, “Göksun’da kimsenin ayağı çamura basmayacak” dedi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 2015 yılı yaz sezonunda, Göksun’da kimse ayağını çamura basmayacak sloganı ile çalışmalara başladıklarını ve şu ana kadar toplam 8 kilometre sıcak asfalt yol yaptıklarını söyledi. Yol çalışması yapılan mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göksun’un iklim şartlarını da hesaba katarak çalıştıklarını ve yol konusunda ilçenin en az 5 yılını garanti altına alacak proje uyguladıklarını belirtti.

İlçe merkezindeki 8 mahalleden sadece birinde asfalt çalışması yapamadıklarının altını çizen Başkan Aydın, şunları kaydetti: “Biz Göksun Belediyesi olarak projeler üretirken sadece günü kurtaracak değil, aynı zamanda 5 yıl, 10 yıl, 50 yıl ve hatta 100 yıl sonraya hitap edecek projeler olmasına dikkat ediyoruz. Bunlardan biriside yol çalışmalarıdır. Göksun’un iklim şartlarına uygun olmadığı ve kısa sürede deforme olduğu için sathi kaplama yol çalışması yapmak istemiyoruz. 2015 yılı yaz sezonuna başlarken, Göksun’da kimse ayağını çamura basmayacak sloganı ve bu düşüncelerle başladığımız çalışma kapsamında ilçe merkezimizdeki Kurtuluş, Kayabaşı, Pınarbaşı, Köprübaşı, Cumhuriyet, Harbiye ve Yenimahalle’de toplam 8 kilometre sıcak asfalt yol yaptık. İlçe merkezimizde sadece Tepebaşı ile Kayabaşı mahallemizin bir bölümünde sit alanı olmasından dolayı sıcak asfalt çalışması yapamadık. Bunun yanında, ilçe merkezimizde daha önceden yapılan ancak zarar gören yollar ile Bozhüyük, Çardak, Taşoluk, Karaahmet ve Yiricek mahallelerimizde ise sıcak asfalt yama çalışması yaptık.”

Asfalt çalışmalarının hava şartlarının elverdiği ölçüde devam edeceğini ifade eden Başkan Aydın, özverili çalışmalarından dolayı belediye ekibine ve gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı basın mensuplarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz