Tasarruf modeline olan ihtiyacın artmasıyla birlikte Faizsiz Peşinatsız Kredisiz (FPK) sistemiyle fark yaratan Fuzulev, sabit ve dar gelirliye yönelik geliştirilen kolay konut edindirme sisteminde faiz ya da vade farkı ödemeden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve istenilen yerde ev sahibi olma imkânı sağlıyor.

Tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sistemi son yıllarda ciddi artış kaydediyor. Bunun sebebi en başta konut kredi faiz oranlarının yüksekliği. İkinci sebebi ev fiyatlarının yükselmesi. Tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sistemi tamamen kişinin bütçesine göre plan çiziyor. Bu sebeple sadece bizim yılda 25 bin aileyi ev sahibi yaptığımızı söyleyebilirim ki biliyorsunuz markalı konut üreticileri yılda 2 bin konut satınca sektör lideri oluyor. Biz bu rakamı ayda yapıyoruz. Sektörümüz sayesinde yılda ev sahibi olanların sayısının 60 bini aştığını düşünüyorum. Bu da yüzde 4 gibi bir orana tekabül ediyor.


Kahramanmaraş halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürdüklerine vurgu yapan Fuzulev Kahramanmaraş Şube Müdürü Serkan Özdemir, “FuzulEv olarak hedefimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek. Türkiye’nin hangi bölgesinde olursa olsun hizmetimizden yararlanmak isteyen herkese ulaşmak istiyoruz” dedi.

AKILLARDAKİ SORU İŞARETLERİ GİDERİLİYOR
Türkiye genelinde 60'ın üzerinde şubesi bulunan Fuzulev, sektörde 27 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet gösteriyor. Uzman kadrosuyla müşterilere hizmet verdiklerini belirten Özdemir, “Müşteriler, dilediği zaman kurumsal danışmanlarla iletişime geçerek sorularına cevap bulabilir. Ayrıca Fuzulev, her türlü soru, öneri, şikâyet ve yoruma en kısa sürede geri dönüş sağlayarak akıllardaki soru işaretlerini gideriyor" şeklinde konuştu.

BU SİSTEM ÇOK AVANTAJLI”
200 bin liralık bir evi, 40 bin lira peşinat, 160 bin lira banka kredisi ile alabiliyorsunuz. Bu şekilde şu an ev aldığınızda evin toplam maliyeti size 415 bine patlıyor. Aynı evi tasarrufa dayalı faizsiz sistemle aldığınızda 215 bin liraya mal ediyorsunuz. Sadece yüzde 7 komisyon ödüyorsunuz. Başka bir maliyeti yok. Arada 200 bin liralık bir avantaj oluşuyor. Banka kredili ev aldığınızda anında oturabiliyorsunuz, bu bir avantaj, tasarrufa dayalı faizsiz ev sisteminde ise evin kura ile çıkmasını bekliyorsunuz, ilk ay da size çıkabilir ya da en geç anlaştığınız vadenin ortasında (120 ay ise 60. ayda) evinize yerleşiyorsunuz.

NOTER HUZURUNDA SIRA BELİRLENİYOR”
Sizin 200 Bin TL değerinde bir ev düşünceniz var ve 2 Bin TL ödeme gücünüz var ise 100 aylık bir ödeme planı hazırlanır. Ödemeler devam ederken her ay noter huzurunda sıra belirleniyor. Tabi noter huzurunda sıra belirleme işleminin yapıldığı salona isteyen müşterilerimiz gelip bizzat o duyguyu yaşarken gelemeyen bütün üyelerimiz www.fuzultv.com adresinden canlı yayınla izleyebiliyorlar.

240 AYA KADAR VADEMİZ VAR”
Ödeme gücü minimum olan ailelerimiz de sistemden faydalanabiliyor. Bizim 240 aya kadar vademiz var. Ayda 500 TL ödeyip ev sahibi olan ailelerimiz de var. Ayda 10 Bin TL ödeyerek sisteme dâhil olan ailelerimiz de var. Bunlar tamamen kişinin bütçesine göre belirlenen rakamlar. Ayrıca sistemimizde peşinat zorunluluğu kesinlikle yok. İsteyen peşinat yatırıp öyle dâhil oluyor. İsteyenler de sadece aydan aya taksitlerini ödeyerek dâhil oluyor.

BURAYA GELEN HİÇ KİMSE ELİ BOŞ DÖNMÜYOR”
Fuzulev olarak bu organizasyonda sadece katılım payı (organizasyon ücreti) alıyoruz. Onun dışında hiçbir kazancımız yok. Aynı zamanda finansal ve tasarruf danışmanlığı hizmeti de veriyoruz. Bizim her bütçeye, her şarta uygun sistemlerimiz var. Yani buraya gelen hiç kimse eli boş dönmüyor.

BÜTÜN EKİBİMİZ PROFESYONEL”
Bizim bütün ekibimiz profesyonel. Müşteri ile direk temasta olan uzman temsilci arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız gerek yaşam koçluğu ve gelişim anlamında gerekse yönetim organizasyonu anlamında düzenli olarak eğitimlere tabi tutuluyor. Ev ve araba sahibi olmak isteyen bütün vatandaşlarımızı profesyonel ekibimizle şubelerimizde bekliyoruz.

BUGÜNE KADAR ON BİNLERCE TESLİMATIMIZ OLDU”
Bugüne kadar on binlerce teslimatımız oldu. Artık kurumumuz öyle bir hale geldi ki ev ve araba alma düşüncesi olan insanlar önce bize geliyor. Kredi faizleri gerçekten çok yüksek.

KAHRAMAN ŞEHRİMİZİN KURTULUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Grup üyeleri tarafından toplanan taksitlerle her ay her gruptan 1 kişi ev sahibi oluyor. Teslimat sırası gelen ailemiz Türkiye’nin her yerinden dilediği konutu alabiliyor. Türkiye'nin hemen hemen her noktasında hizmet veren FuzulEv olarak Kahraman şehrimizin kurtuluşunun 99’uncu yılını kutluyor, kutlu zaferimizin şehitlerini rahmetle anıyoruz.”


 


 

Editör: Mahmut Beyaz