Kahramanmaraş’ta Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul olarak 23 yıldan beri eğitim faaliyetlerini sürdürenÖzel Öz Derya Eğitim Kurumları’ 2016-2017eğitim öğretim yılı için burslu okuyacak olan öğrenciler belirlendi.

800 öğrencinin başvurusunun ardından 26 Mart 2016 Cumartesi günü yapılan bursluluk sınavı sonuçları 01 Nisan 2016 Cuma günü okulun www.deryakoleji.com internet adresinde yayınlanarak kamuoyuna açıklandı. Sınav sonucunda ilk üç dereceye giren öğrencilere elde ettikleri başarılarını taçlandırmak, önemsendiklerini göstermek ve daha büyük hedeflere yönlendirmek amacıyla öğrencilere düzenlenen törenle hak ettikleri madalya ve başarı belgeleri ailelerinin huzurunda alkışlarla takdim edildi. Özel Öz Derya Ortaokulu 5’inci sınıfında burslu olarak okutulacak Öğrencileri belirlemek için yapılan sınavda;  Fatih Şekkeli İlkokulu Öğrencisi Mert Yiğit birinci,  Özel Öz Derya İlkokulu Öğrencisi Yaren Özge Dağ ikinci, Özel Kipaş İlkokulu Öğrencisi A. Esad Şerif Bülbül üçüncü olmuştur. ‘HER ALANDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİMİZ VAR’
Madalya töreninde bir konuşma yapan Özel Özderya Ortaokulu Müdürü Mehmet Fatih Erdoğan, “Yirmi üç yıldan beri kendini sürekli yenileyen, çağı ve çağın getirdiği yenilikleri vakit geçirmeden bünyesine dâhil eden Derya Koleji kurulduğu günden beri çok büyük başarılara imza atmıştır. Gerek akademik başarıda gerekse Sosyal, Kültürel ve Sportif alanlarda sayısız Türkiye birincilikleri kazanmıştır.  Bu başarının sırrı; branşını çok iyi bilen, bir yolunu bulup bildiklerini öğrencilerine mutlaka öğretebilen, akademik başarının yanında, doğrunun, güzelin ve iyinin peşinde koşan öğrenciler yetiştiren eli öpülecek öğretmenlerine borçludur. Sevgili öğrenciler, ben şahsım ve kurumum adına göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuzun ve bahtınızın açık olmasını, ömrünüzün uzun ve başarılarla dolu olmasını diliyorum. Okullarınızda sizleri yetiştiren öğretmenlerinize en derin saygılarımı sunuyorum” dedi. Öğrencilerin, anne ve babaların dilek ve temennilerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz