İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, toplum yararına önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bugüne kadar çeşitli sosyal etkinliklerde görev alan ve vatandaşların zarar görmemesi adına cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak güler yüzleriyle vatandaşlara uyarılarda bulunan Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, yine oldukça önemli bir çalışma gerçekleştirdi. 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemindebirinci sınıfa yeni başlayan ve okula uyum süreci içerisinde olan öğrencilerin heyecanına ortak olmak için harekete geçen ekipler, bu kapsamda Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nun yolunu tuttu. Okulun içerisindeki sınıfa giren ve minik öğrencilere okul sürecinde neler yapması gerektiğini anlatan ekipler, sıcak tavırlarıyla öğrencilerin yüzlerini güldürdü.

ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAYA ÇALIŞTIK”
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Bürolar Amiri Komiser Yardımcısı Mustafa İnce, “Bizde Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak bütün eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak bugün Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda bir sınıfı ziyaret ettik ve çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmaya çalıştık. Öğrencilerimize bir takım öğütlerde bulunduk. Özellikle velilerimize uyarılarda bulunduk. Velilerimize çocuklarını okullara tek başına göndermemelerini, yabancılarla konuşulmaması gerektiğini anlattık” ifadelerini kullandı.

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Cahit Zarifoğlu İlkokul Müdürü Nurullah Cavlı, polislere göstermiş oldukları bu sağduyu için teşekkür ederek, şöyle konuştu: “Bu uyum haftasının ilk gününde okulumuzu ziyaretlerinden dolayı polislerimize teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilk günü öğrencilerimiz ve velilerimiz heyecanlılar. Bu heyecanı öğrencilerimiz diğer üst sınıfların okulda olmadığı dönemde atıyorlar. Okulu bölümlerini tanıyorlar. Yapması gerekenleri öğretmenlerinden öğreniyorlar. Bu ilk günde bu jesti yapıp, okulumuza gelen ve öğrencilerimizi ilk günde yalnız bırakmayan, onlara hediyeler verip kısa öğütlerle bu günümüzü anlamlandıran Toplum Destekli Polislerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim dönemimizin öğrencilerimiz için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz