Türkiye genelinde okul öncesi eğitim sektöründe başarılı işlere imza atan Özel Akademinik Kreş, Kahramanmaraş’ta da adından sıkça söz ettirirken özellikle velilerin büyük takdirini topluyor. Geleceğimizin teminatı çocukların düşünce, zeka seviyesi, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak hedefiyle Kahramanmaraş’ta eğitim-öğretime başlayan Özel Akademinik Kreş, eğitimdeki tecrübesi ile 2-6 yaş grubu çocukları geleceğe hazırlıyor. Kahramanmaraş’ta faaliyete geçtiği günden bu yana gelecek vizyonu ile okul öncesi eğitimde farkını gösteren Özel Akademinik Kreş, özellikle velilerin güvenilir bir limanı oluyor. Özgüveni yüksek, değerlere önem veren, yaşayarak öğrenen, bireysel gelişim farklılıklarını dikkate alan, yaratıcı ve çok yönlü düşünebilen bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Özel Akademinik Kreş, dikkat çeken sosyal aktivitelerine de hız kesmeden devam ediyor.

MİNİKLER MEDYAYI TANIDI!

Özel Akademinik Kreş’li minikler, alanında uzman öğretmenlerinden birebir ilgi ile Kuran-ı Kerim, işaret dili, STEM kodlama ve daha birçok dersi eğlenerek öğreniyor. Eğitim gören öğrencilerinin bütün yönlerden gelişimi noktasında çalışmalarını sürdüren Özel Akademinik Kreş, medya konusunda da öğrencilerini yerinde bilgilendirdi. Bu kapsamda minikler öğretmenleri rehberliğinde hem gazeteciliği hem de radyoculuğu öğrenmek amacıyla Manşet Gazetesi’ni ve Radyo Fresh’i ziyaret etti. İlk olarak öğretmenleriyle birlikte Radyo Fresh’i gezen minikler, canlı yayın cihazlarını tanırken, mikrofonlarla şarkı söyledi. Sonrasında Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden minikler, hem gazetecilik hakkında bilgiler alırken, gazeteyi de inceledi.

Akademinik Kreş öğrencilerine, kurucu Hatice Kenger’in yanı sıra öğretmenleri Melike Yoksul, Gamze Köse ve Saadet Burçak eşlik etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz