Yeni bir eğitim anlaşıyışını hayata geçiren Simya Eğitim Kurumları öğrencilerini ezberci eğitim anlayışından uzak tutmayı hedefliyor.

Klasik, ezberci eğitimden uzak bir eğitim anlayışıyla öğrencileri sıkmadan eğitim verileceğini söyleyen Simya Eğitim Kurumları Okul Müdürü Muhammet Kasap, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerin çocukluğunu çalmadan, yaparak, yaşayarak ve de eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Atasözleri ve deyimlerimiz geçmişten günümüze taşıdığımız en değerli kültür ve dil mirasımızdır. Simya Eğitim Kurumları öğrencilerine bu değerleri en kalıcı ve eğlenceli bir şekilde aktarabilmiştir. Bu amaçla atasözleri ve deyimleri 'Sessiz sinema'oyunuyla harmanlayıp 'Haydi anlat bakalım' yarışması düzenledik.”
Kasap, “15-19 Şubat tarihlerinde ön elemeleri yapılan yarışmada Final bölümünde kupayı sahiplenen 5-A sınıfı oldu. Kıyasıya bir çekişme yaşanan final bölümünde sınıflar oldukça iddialıydı. Velilerinde katılımlarıyla renklenen 'Haydi anlat bakalım' yarışması atasözleri ve deyimler hafızalara en güzel şekilde yerleşti” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz