Doğukent Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Zeytin bahçesinden evlerine dönen aile feci kazayı ucuz atlattı. Aracın çarptığı çam ağaç ise ortadan ikiye bölündü.

46 AG 379 plakalı hafif ticari araçla zeytin bahçesinde zeytin topladıktan sonra öğlen saatlerinde evlerine dönen sürücü Mehmet K. arkadaşı Salih A. ile ismi öğrenilemeyen 2 kadın ve 2 çocuk Sait Hoca Bulvarı üzerinde refüjdeki ağaca çarptı. Sürücü Mehmet K. Mehmet Cahit Kotku Camii önündeki kavşakta önüne çıkan 46 AV 195 plakalı kamyonete çarpmamak için direksiyonu sağa kırınca süratli olduğu için kontrolü kaybetti ve yoldan çıktı. Araç önce orta refüjde kaldırım taşlarına çarptı, ardından yol ortasındaki yetişkin bir çam ağacına çarptı. Ağacın ortadan ikiye bölündüğü kazada otomobil içinde bulunan 2 si çocuk 6 kişi yaralandı. Yan dönen aracın üzerine devrilen araç nedeniyle kazazedeler ancak bagaj kapısından çıkabildi.

KAZANIN ARDINDAN KAVGA ÇIKTI
Kaza yapan aracı gören Mehmet K.’nın damadı Ümit B. ise olay yerinde bekleyen kamyonet sürücüsüyle bir süre kavga etti ve ardından sinir krizi geçirdi. Ümit B. ile beraber toplam 7 yaralı olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ve polis ekiplerinin kısa sürede ulaştığı kaza yerinde kazazedelerin yakınlarıyla kamyonet sürücüsü arasında kısa süreli kavga meydana geldi. Polis ekipleri olaya müdahale ederek tarafları yatıştırırken, toplam 7 yaralı olay yerine gelen çok sayıda ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tamamının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Haber: Şenol Güneş

 

Editör: Mahmut Beyaz