Olay, Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahallesinde bir rezidans dairede gerçekleşti. Kimliği meçhul kişiler sabah saatlerinde kapısını çaldıkları daireye girerek Ayvaz T.'yi silah ve bıçakla tehdit edip, şahsın içi para dolu cüzdanını ve cep telefonunu gasp ederek kayıplara karıştı. Ayvaz T.’nin olayı polis ekiplerine bildirmesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerieşkal bilgileri ve mobese kameralarından olaya karışan 1'i bayan 3 şüphelinin kimliğini aynı gün saptadı. Şüpheli şahısların tespit edilen bekâr evine baskın yapan polis, araçlarında da detaylı arama yaptı. Evde yapılan aramada gasp edilen cüzdan, cep telefonu, olayda kullanılan ruhsatsız pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

DAHA ÖNCE UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ YAPMIŞLAR

Suç kayıtları da olduğu anlaşılan şüpheliler Harun N. (27), Ekrem Y. (25) ve Kadriye T.(23) gözaltına alındı. Şüpheli Kadriye T. beyanında, Ayvaz T. ile daha önce uyuşturucu alışverişi yaptığını, olay günü yanındaki 2 şahsın silahla eve girerek gasp yaptıklarını itiraf etti. Tüm şahıslara uyuşturucu suçundan adli işlem yapıldı.

YÜZSÜZLÜĞÜN BUKADARI

Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Binası’na götürülen şüphelileri görüntüleyen basın mensuplarına “Bizimkisi bir aşk hikayesi” diye seslenen şahıs yüzsüzlüğün bu kadarı dedirtti.

Gasp suçundan adliyeye sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanarak Cezaevine götürüldü.

HABER: BURHAN KARAGÖZ

Editör: Mahmut Beyaz