İlk olay Kahramanmaraş'ta özel bir hastanede meydana geldi. Hasta yakını bir bayanın içerisinde kimlik ve banka kartları bulunan çantası çalındı. Polis ekipleri müşteki bayanla görüşerek şahsın eşkâlini belirledi. Sonraki iki olayda ise bir başka özel hastanenin müdahale odasına sızan şüpheli hasta yakını bir bayanın içerisinde ziynet eşyaları, parası ve kredi kartları olan çantayı çaldı. Ardından aynı gün başka bir özel hastaneye geçen şüpheli, bu kez de hastane kayıt odasından bir kadının içerisinde değerli eşyaları olan çantasını çaldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri eşkâl üzerine tüm hastanelerde şahsı araştırmaya başladı. Şüpheli şahıs yine bir özel hastanede hırsızlık ekibi tarafından keşif amaçlı dolaşırken fark edilip yakalandı. Yapılan sorgusunda karıştığı suçları itiraf eden şüpheli Şerafettin B.'nin(29) hırsızlık suçlarından kaydı olduğu da tespit edildi. Şahsın evinde yapılan aramada çalıntı 1 adet çanta ve çalınan ziynet eşyaları ele geçirildi. Diğer iki çanta ise içini boşaltarak attığı yerden bulundu.

Polis ekipleri çalınan çantaların ve malzemelerin tamamını ele geçirdi. Malzemeler ve çantalar müşteki kadınlara teslim edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Haber: Alihan Kürşat

Editör: Mahmut Beyaz