Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kamyon ve kepçeden 140 litre mazot çalan şahıs ve bir işyerinin önünden demir sehpa ile 5 metrelik çelik boru çalan hırsızlara yönelik operasyon başlattı.

SIZAN MAZOT ELE VERDİ

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında ekipler, kamera incelemeleri ve detaylı çalışmaları sonucu mazot hırsızlığı yapan bir kişiyi tespit etti. Ekipler, Veysel K.’nın (29) mazot hırsızlığı olayını gece yarısı iki farklı iş makinasının mazot depolarına hortum marifetiyle 2 vidona doldurduğu oradan geçen bir şahsın yardımı ile yakın bölgede kendi aracına taşıdığı, taşıma anında bidondan mazot sızarak iz bıraktığını belirledi. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basan polis ekipleri Veysel K.’yı kıskıvrak yakaladı. Emniyette suçunu itiraf eden şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

Dulkadiroğlu İlçesi  Yavuz selim mahallesi Yeni Sanayi sitesinde bulunan 2 adet işyeri önünden demir sehpa ve 5 metrelik çelik boru çalınması olayını da aydınlatan emniyet ekipleri, hırsızlık yaptığı iddia edilen Nurettin Y. (30 ) ve Turgut Y. (37) olduğunu belirledi.  Operasyon kapsamında polis ekipleri 2 kişiyi yakaladı. Suçunu itiraf eden şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: Mahmut Beyaz