Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi'nde cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu şehit olan 3 ay önce göreve başlayan Astsubay Çavuş Hamza Kıraç için İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlen törenden sonra Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesine gönderildi.

Dün Akşam saatlerinde meydana gelen ceza evi nakil aracının devrilmesi sonucu şehit olan Göksunlu Şehit Astsubay Hamza Kıraç'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Akdağmadeni Devlet Hastanesi morgundan alınarak İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Burada düzenlenen törene İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Özkan ve askeri personel katıldı.
Törenin ardından şehidin naaşı Memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine gönderildi.

ANNE VE BABASI ACI HABERLE YIKILDI
Göksun İlçesinin Kanlı kavak Mahallesi'nde yaşayan 60 Yaşındaki İlhan Kıraç ve 59 Yaşındaki annesi Zeliha Kıraç'a acı haberi askeri personeller verdi. Henüz 3 aylık Astsubay olan 25 Yaşındaki Hamza Kıraç'ın acı haberi görev yaptığı birliğin askerleri tarafından ilk önce akrabalarına verildi. Şehidin ailesine acı haber verilmek üzere yakınları ve bazı askeri personel ile birlikte Kanlıkavak Mahallesi’ndeki babaevine giderek oğullarının şehit düştüğü haberini verdiler acı haberle yıkılan aile. Sinir krizi geçirdi sağlık görevlileri müdahale etti. Bekâr olan şehit Astsubay Hamza Kıraç'ın baba ocağın Türk bayrakları ile süslendi. Şehidin cenazesi yarın öğle namazına mütakip düzenlenecek törenin ardına sonra son yolcuğuna uğurlanacak. Erdi İşbilir\Elbistan
 
Editör: Mahmut Beyaz