Olay, Onikişubat İlçesi Yirmiikigün Mahallesi'nde bulunan boş bir inşaatta meydana geldi. Çevre sakinleri Saat 22 sularında inşaatı devam eden bir apartmanın 6. katında bir kadının intihar girişiminde bulunduğunu görmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi kadının atlama ihtimaline karşın hava yastığı açtı. Polis ekipleri ise kadını ikna etmeye çalışarak kısa sürede intihar girişiminden vazgeçirdi. Olayın yaşandığı yerde baygınlık geçiren kadına sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı.

Yapılan araştırmada intihar girişiminde bulunan kadının yaklaşık 4 ay önce yine Yirmiikigün Mahallesi'nde evini ateşe verip eşyalarını dışarı atarak bileklerini kesen Emine K., olduğu belirlendi.

4,5 SAATTE İKNA OLMUŞTU

Ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen Emine K., apartmanın ikinci katında oturduğu evi ateşe vermiş,ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Yangın büyümeden söndürülürken, Emine K., televizyon ve çeşitli eşyaları dışarı atıp, ardından da pencereye çıkarak elindeki bıçakla bileğini kesmişti. Emine K., polisin 4,5 saat süren ikna çabalarının sonunda bıçağı bırakıp polis merkezine götürülmüştü.

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz