Hepimiz bir şekilde doktora muhtaç olacağımızı biliriz, hasta olmak da istemeyiz o sebep Allah başımızdan eksik etmesin ama hasta da olmayalım deriz. Çünkü biliriz ki bir doktor kolay yetişmez. Pandemi de ise onlara ne kadar muhtaç olduğumuzu gördük onlar pandemi savaşının cesur askerleri, onlar bu süreçte izin kullanamadı, fazladan nöbetler tuttular. Doktorlara yapılan bu saldırı ve kapıyı gösterme, zamanında öğretmenlere yapılan olayları aklıma getiriyor. Şimdi onlar şikâyetlerini dile getirdi diye artık burada bir gelecek göremiyor diye ne yapmak lazım? Sormak gerekmez mi siz olmadan olmaz demek gerekmez mi? Ne yaparız diye bir arayışa girmek gerekmez mi?

  Size soruyorum siz seçmenler tüm milletvekilini, cumhurbaşkanını seçmiyor musunuz? Yani o makamlarda oturanlar senin, benim ve o doktorun seçtiği kişiler şimdi ülkenin asıl sahibi olan vatandaşa beğenmiyorsan git demek yakışmıyor. Cumhurbaşkanlığı gibi ülkenin bütünlüğünü temsil eden bir makama ise hiç yakışmıyor.

 Okuttuğumuz doktorlar deniyor, yahu okuma hakkı en temel insani hak, negatif statü hakkı yani sayın devlet, benim okumamı engelleme zaten ben okur istediğimi olurum hakkı. İmkân sağlıyor tabi yapacak çünkü sen, ben o doktorlar, öğretmenler hepimiz dolaylı veya doğrudan sürekli vergi veriyoruz o paralar ile okullar olsun, hastaneler olsun, aş evleri, yollar olsun diye. Soralım size, Siz vergileri öderken birileri daha fazla zengin olsun diye mi veriyorsunuz? Doktorlarımıza ülkemizde çok ihtiyacımız var bu ülkenin her bir ferdine ihtiyacımız var. Yurt dışına çıkmak isteyen, burada gelecek göremeyen gençlere, vatandaşlara umarım hak ettiği değer bir gün verilir.