Ordu ilimizde  düzenlenen ve 4 gün boyunca süren ,Toplam 46 ilden 360 sporcunun mücadele ettiği Türkiye 23 yaş altı Greko-Romen Güreş Şampiyonası  büyük çekişmelere sahne oldu.A takım için son durak olan bu  yaş kategorisinde mücadele eden sporcularımız 2020-2024 Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil edecek kadroyu oluşturacaklardır.Güreşin alt yapısının ilk basamağı olan Yıldızlar,ardından geçler ve U23 bir ülke güreşi için çok önemlidir.Büyük çekişmelere sahne olan ve final havasında yapılan müsabakalar sonucunda sıkletlerinde şampiyon olanlar : 63 Kg'da 1. Onur Atalay, 77 Kg'da , 1. Serkan Akkoyunlu , 55kg .1.Cihat liman, 60 KG, 1. Kerem Kamal, 67kg.1.Ensar Karabacak, 72 KG, 1. Veli Yılmaz, 82kg.1.Burhan Akbudak, 87 KG,1. Salih Aydın , 97 Kg'da,1. Süleyman Erbay, 130 Kg'da,1. Yakup Yerlikaya şampiyon oldular.

  Şampiyonayı izleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 23 yaş altı grekoromen güreş şampiyonasının çok önemli olduğunu belirterek, "Burada mücadele eden sporcular ülkemizi 2020 ve 2024 olimpiyatlarında temsil etmeye aday sporcular. 4 gün boyunca tüm sporcularımızın performanslarını yakından takip etme fırsatı buldum. Tüm güreşçilerimiz kendilerine yakışır şekilde mücadele gösterdi. Performansları ise bizleri mutlu etti. Göreve geldiğimiz günden buyana tüm kilolarda alternatifli bir kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Şu an bunu büyük ölçüde başardık. Burada mücadele eden tüm antrenör ve güreşçilerimizi kutluyor, başarıların devamını diliyorum" dedi. Türk güreş tarihinin en başarılı kulvarı hiç şüphesiz güreştir.

               Dünya olimpiyat oyunlarında Türkiye olarak tüm spor branşlarında kazanmış olduğumuz 93 adet madalyanın %70 ni güreş sporundan kazanmışız.Bu tabloda ata sporumuzun uluslar arası arenada ne kadar önemli bir yer tuttuğunu göstermektedir.Büyük çekişmelere sahne olan ve ilerisi için ümit veren şampiyona sonunda takım halinde 159 Puanla İstanbul büyük şehir belediyesi şampiyon oldu.2 ciliği Rize Çaykur spor 119 puan, 3cülüğü ise :78 puanla Kayseri şeker spor güreş takımları kazandılar.Şampiyona'nın en Centilmen antrenörü olarak Avrupa Şampiyonu Bayram Özdemir, En teknik sporcu ise:Kerem Kamal ve en centilmen sporcu ise Levent Soycan seçildi.Son söz  olarak: Çok kaliteli  rekabet ortamında disiplin içinde yapılan şampiyona güreşimizin geleceği adına sevindiricidir.İnşallah tarihin her döneminde olduğu gibi güreşimiz yine başarılarını sürdürerek ilelebet gider.Şampiyonada dereceye girenler,onları hazırlayan teknik adamlarımız ve federasyonumuzu tebrik ediyorum.Darısı nice güzel şampiyonalara.