Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'te düzenlenen Uluslararası Zagrep Open Grekoromen Güreş Turnuvasında Güreşçilerimiz Furkan Bayrak ve Osman Yıldırım altın madalya  Ahmet Uyar ve Ahmet Yılmaz Gümüş Madalya Muhammed Hamza Bakır, Hacı Karakuş, Ali Cengiz ve Doğan Göktaş Bronz madalya kazandılar.Türkiye böylece turnuvada takım olarak da Şampiyon oldu.77 kg Furkan Bayrak İsviçreli Alman Hırvat ve finalde de İsveçli Lukas Ahlgren'i (5-3) yenerek Altın Madalya kazandı.130 kg Osman Yıldırım Finli Maenpaa'yı Hamza Bakır ve Dünya Şampiyonu Estonyalı Heiki Nabi'yi yenerek finale yükseldi Finalde Ukraynalı rakibini de hükmen yenerek Altın Madalya kazandı .60 kg Ahmet Uyar İsveçli Fazlıja ve Litvanyalı Petrevicius"u yendi. finalde Özbek rakibine yenilince Gümüş madalyada kaldı.72 kg Ahmet Yılmaz İsviçreli Polonyalı ve Alman rakiplerini yendi. Finalde Ukraynalı Parviz Nasibov'a (3-2) yenilince Gümüş madalyada kaldı.130 kg Muhammed Hamza Bakır Osman YILDIRIM'a yenildi İtalyan Finli ve Estonyalı Heiki Nabi'yi (2-0) yenerek Bronz Madalya kazandı.67 kg Hacı Karakuş Moldovalı Valentin Petic'i Finli Mattil'i ve Enes Başar'ı (10-7) yenerek Bronz Madalya kazandı.87 kg Ali Cengiz Hırvat Yunan ve ABD'li rakibi Joe Rau'yu (6-0) yenerek Bronz Madalya kazandı.Doğan Göktaş da İtalyan Parisi Litvanyalı Nemsevicius'u Finlandiyalı Vili Ropponen'i (7-0) yenerek Bronz Madalya kazandı.öylece Zagrep Open Güreş Turnuvasında ;Türkiye:2 Altın Madalya :2 Gümüş Madalya 4 Bronz MadalyaToplamda 8 madalya kazanarak Ukrayna ve İsveç'in önünde Takım olarak turnuvada Şampiyon oldu.Zagrep Open Grekoromen Takım Sıralaması;1. TÜRKİYE 122 Puan;2. İsveç 108 Puan;3. Ukrayna 95 Puan,4. Özbekistan 94,5. Polonya 91 Puan,6. Almanya 81 Puan,Güreşçilerimiz Grekoromen Fransa Henri Deglane Grand Prix Turnuvasında da 6 Altın 4 Gümüş 4 Bronz Madalya ile Takım olarak Şampiyon Kadınlarda ise 1 Gümüş 2 Bronz 3 Madalya ile 3.cü olmuştu.Fransa'da üç stilde Hırvatistan'da Grekoromende yapılan 4 turnuvada dağıtılan 36 Altın Madalya ve Genel Madalya Sıralaması şöyle oldu;Madalya Sıralaması:

1.TÜRKİYE 8 Altın 7 Gümüş 10 Bronz 25 Madalya,2. ABD 8 Altın 4 Gümüş 4 Bronz 16 Madalya ,3.Gürcistan 5 Altın 2 Gümüş 5 Bronz 12 Madalya,4. İsveç 2 Altın 3 Gümüş 3 Bronz 8 Madalya ,5. Polonya 2 Altın 2 Gümüş 4 Bronz 8 Madalya ,6. Ukrayna 2 Altın 1 Gümüş 3 Bronz 6 Madalya ,7. Özbekistan 2 Altın 1 Gümüş 3 Madalya ,8. Azerbaycan 1 Altın 6 Gümüş 7 Bronz 14 Madalya ,9. Fransa 1 Altın 4 Gümüş 4 Bronz 9 Madalya,10. Moldova 1 Altın 1 Gümüş 4 Bronz 6 Madalya,11. Finlandiya 1 Altın 2 Bronz 3 Madalya ,12. Rusya, Avusturya, Şili 1'er Altın Madalya.

Fransa ve Hırvatistan'daki  Turnuvalara Serbest Stilde ABD Gürcistan Azerbaycan Polonya, Kadınlarda ABD, Almanya, İsveç Fransa, Grekoromende de Gürcistan Ukrayna İsveç Azerbaycan ABD Polonya Moldova güçlü kadrolarıyla katıldılar.Türkiye Serbest Stilde turnuvaya katılmadı.Grekoromende Rıza Kayaalp Cenk İldem Atakan Yüksel Rahman Bilici  Kadınlarda Yasemin Adar, Buse Tosun, Elif Jale Yeşilırmak, Zeynep Yetgil ve Elif Yanık sakatlıkları ve hastalıkları nedeniyle katılmadılar.Turnuvada özellikle Osman Yıldırım ve Muhammed Hamza Bakır'ın Dünya Şampiyonu Estonyalı Heiki Nabi'yi Kerem Kamal'ın Azerbaycanlı Murad Bazarov ve Murad Mammadov'u Şerif Kılıç'ın Dünya Şampiyonu Gürcü Nugzari Tsurtsumia'yı, Emrah Kuş'un Avrupa Şampiyonu Azerbaycanlı Refik Hüseyinov'u yenmeleri önemliydi.Tokyo Olimpiyatları Kalifikasyon Turnuvalarına ve Avrupa Şampiyonasına hazırlanan  Milli Takımımız için bu güzel sonuçlar moral oldu.Şimdi hedef önce Olimpiyat Kalifikasyon Turnuvaları sonra Avrupa Şampiyonası ve tabii ki Tokyo Olimpiyatları.Tüm Güreşçilerimizin ve Antrenörlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.