31 Mart Mahalli İdareler Seçimine Giderken

Ülkemizin bu pazar sabahı  gideceği seçimin adı, her ne kadar mahalli seçim olsada neticenin mahalli kalmayacağı aşikardır. Küresel eşkıyalarca açık hedef olan Türkiye’nin, kararlı ve Cumhur İttifakı ile tesis ettiği Milli Duruşun sarsılmaması, bu güne kadar ödenen bedeller açısından büyük bir önem arzetmektedir.

Dolayısıyla ;

- Türkiye’nin yakalamış olduğu huzur, istikrar ve kalkınmanın devamı için, mevcut iktidarın desteklenmesi zorunludur.

- Türkiye’nin istiklalı ve hür irade ile bekası için, mevcut iktidarın desteklenmesi zaruridir.

- Türkiye’nin dış politikada yakaladığı onurun ve bu dik duruşun güçlenmesi için mevcut iktidarın desteklemesi kaçınılmazdır.

- Türkiye’yi darbeler, muhtıralar ve cunta tasallutundan kurtardığı için mevcut iktidarın desteklenmesi namustur.

- PKK, FETÖ ve DAİŞ gibi terör örgütlerini güçlü bir milli savunmayla bertaraf eden mevcut iktidarın desteklenmesi her vatandaşın asil görevidir.

- Türkiye’de milli ve manevi değerleri savunmada ve yaşamada imkan sağlayan mevcut iktidarın desteklenmesi milli ve manevi bir şuurdur.

- Türk ve Kürt halkını, tek millet ve tek bayrak kardeşlik ruhuyla tanımlayan, İslami kardeşliği esas alan adalet kavramının uygulayıcısı, mevcut iktidarın desteklenmesi imani bir vecibedir.

- Bu gün Avrupa ve Amerika’ya cevaben,  düşman olarak hedef aldıkları, diktatörlük yaftası ile vurmak istedikleri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmamız izzettir.

- Türkiye’yi, İslam coğrafyasında mazlumlarının tek çaresi haline getiren, mevcut iktidarın desteklenmesi şereftir.

- Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları gözetmeden, bireysel çıkar ve hırsı uğruna gözleri kararmış, basiretsiz ve ferasetsiz bireylere, bu vatanın peşkeş çekilmemesi için, mevcut iktidarın desteklenmesi milli bir ruhtur.

- Çıkar Siyaseti değil Beka Mesuliyeti şuuruyla, on yedi yıldır Avrupa, Amerika ve dahili piyonları tarafından, her türlü provakasyon ve komplolara karşın mücadele eden, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zatı âlilerinin şahsında, Ak Parti’ye, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, açık ve net destek verilmesi bizim tereddütsüz taraf olduğumuz ve tavsiye ettiğimiz bir karardır.

- Tüm bu sebeplerle Türkiye’mizin 81 ilinde Ak Parti öncülüğünde istikrarlı, huzurlu, kalkınan ve kardeş bir Türkiye için, Cumhur İttifakına başarılar diliyoruz. Allah Türkiye’mize ve tüm İslam Alemine neticeyi hayırlı etsin.

- Tercihlerimizde ferasetli olalım, birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim ...

- TÜRKİYE HEPİMİZİN -

| Abdullah Taylan - Kahramanmaraş