Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti.
Wushu Milli Takım Hakemi ve Antrenörü Selçuk Kayapınar ile Güven'i makamında ziyaret eden Velioğlu, Wushu sporuna verdiği desteklerden dolayı Güven'e teşekkür plaketi takdim etti. Belediye Başkanı Güven, ziyarette, ilçede belediye çalışmalarının yanı sıra sportif faaliyetlere destek verdiklerini belirtti.
Türkiye'de, Afşin'in Wushu sporunda çok önemli başarılar aldığını belirten Güven, şunları kaydetti: "Afşin'de Wushu sporunun gelişmesine katkı sağlayan bir hocamız, antrenörümüz var. İlçemizde 6 yıldır Wushu şampiyonası düzenliyoruz ve bunu uluslararası boyuta taşımak istiyoruz. Afşin'in ve gençlerimizin adını tüm dünyaya duyurmak adına etkinlik olacağını düşüyoruz. Bu noktada, Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu'ndan da destek sözü aldık." Velioğlu ise Kahramanmaraş bölgesinde özellikle Afşin'in Wushu sporunda çok önem arz ettiğini  söyledi. İlçedeki gençlerle önemli dereceler elde ettiklerini vurulayan Velioğlu, Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven'i ve Kayapınar'ı Wushu'ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Velioğlu, daha sonra, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Aslan ve İlçe Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Şahan'ı ziyaret ederek plaket takdim etti. AA

 
Editör: Mahmut Beyaz