Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A grubunda mücadele eden ve ligde oldukça genç bir kadro ile boy gösteren Sarı-Kırmızılı ekip, sezon başında Antrenör Cebrail Fidan ile anlaşmıştı. Lige kötü bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir istikrar yakalayan Kahramansarayspor, 2017-2018 futbol sezonunun ilk yarısını 11 puanla 5’inci sırada tamamlamıştı. Ligin ilk yarısının tamamlanması sonrası Antrenör Fidan ile yollarını ayıran Sarı-Kırmızılı takım yeni Antrenörünü buldu. Bu kapsamda daha öncede birçok takımda futbol oynayan ve kentin yakından tanıdığı isim olan Volkan Dalyan ile anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Yahya Canlı ile bir araya gelen Dalyan, kendisini Kahramansaraysporlu yapan sözleşmeye imza attı.

‘YENİ HOCAMIZLA SEZONU EN İYİ YERDE TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM’

İmza töreninde konuşan Kahramansarayspor Kulüp Başkanı Yahya Canlı, yeni Antrenör Volkan Dalyan’la önemli başarılara imza atacaklarını söyledi. Kahramansarayspor Kulübü’nün büyük bir aile olduğunu kaydeden Canlı şöyle konuştu: “Kahramansarayspor kurulduğu günden itibaren kent futboluna önemli destek vermiştir, özellikle alt yapıdan çıkarttığımız oyuncularla Kahramanmaraş’ta sporun canlanmasına katkı sunuyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu sezon Büyükler Liginde kendimize bir hedef koymuştuk ve bu hedefler doğrultusunda da yolumuza devam ediyoruz. Sezona Antrenör Cebrail Fidan ile başlamıştık, fakat ikinci yarı öncesinde yollarımızı ayırma kararı aldık. Kendisine takımımıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte takımımızın Antrenörü Volkan Dalyan olacaktır. Bu anlamda kendisiyle yaptığımız görüşme neticesinde olumlu sonuç çıkarak anlaşmış durumdayız. Volkan hocamızla inşallah sezonu en iyi yerde tamamlayacağımıza inanıyorum.”

‘SEVDAMIZ OLAN FUTBOLDAN AYRI KALMAYACAĞIZ’

Antrenör Volkan Dalyan ise, Kahramansarayspor gibi güçlü bir alt yapısı olan takımda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Takımı ben çok yakından tanıyorum, güzel bir aile ortamı oluşmuş durumda. Yahya Canlı Başkan bana bu teklifi ettiğinde gurur duydum. Çünkü biz eski futbol oynamış kişiler olarak Antrenörlük yaparak sevdamız olan futboldan ayrı kalmıyoruz. İnşallah bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getiririm ve Kahramansarayspor’un adanı daha yukarılara taşırız” dedi.

Haber: Hakan Aydın


 

Editör: Mahmut Beyaz