Kahramanmaraş 1. Amatör kümede geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Türkoğlu Belediyespor, yeni sezonda 3. Ligi hedefliyor. Belediye Başkanı Osman Okumuş'un da büyük desteğini alan mavi-beyazlılar, yeni sezona iddialı hazırlanıyor. 18 Nisan'da başlayacak olan Lig maçları öncesi çalışmalarına teknik sorumlu Fethi Çokkeser nezaretinde başlayan Türkoğlu Belediyespor, yeni sezonunda açılışını gerçekleştirdi. Beyoğlu Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde gerçekleştirilen açılışa Türkoğlu İlçe Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve çok sayıda davetli katıldı. Sezonun kazasız belasız geçmesi içinde kurban kesilerek dua edildi. Sezon açılışında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bu sene 3. lige çıkacağız gelecek sene 2. lige çıkacağız, Allah ömür verirse 1. lige çıkacağız. Başkan coştu demeyin bu heyecan bu sevgi bizde var” dedi.

“BU SEZONUN EN RENKLİ TAKIMI TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR OLACAK”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sadece birileri sevinsin diye bu işlerle uğraşmıyoruz, kalbi ve gönülden duygularımızla bu işle uğraşıyoruz. Bu gençlerimizi bu sahalara getirmemiz lazım. Laf olsun diye bu sahaları yapmadık. Bu alanda bulunan futbolcu kardeşlerimiz burada oynarken Türkoğlulu gençlerimiz de görsün ve inşallah önümüzdeki yıllarda buradaki sıralanan arkadaşlarımızın yerinde çoğunluğu Türkoğlu’ndaki gençlerin oluşturduğu bir takım olsun. Bu sezonun en renkli takımı Türkoğlu Belediyespor olacak. Bir çok ile gideceğiz. İnanın Avasım’da nasıl başarılı olduysak futbolda da başarılı olacağız. Sadece Türkoğlu’nda değil maçları Onikişubat Stadında oynayacağız. Kahramanmaraş’ımıza da bütün ilçelere de hayırlı uğurlu olsun.”

“GÜÇLÜ BİR ALT YAPI VAR”

Bir şehrin kimliğinin oluşturulmasının çok önemli olduğunun altını çizen Türkoğlu Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, ise, “Şehir kimliği oluşturulurken, aslında bir medeniyet tasavvuru olan Türk milletinin mevcut halinin de geleceğe taşınması anlamında bir çaba bu. Türkoğlu ilçesinde 12-29 yaş arasında 24 bin tane gencimiz var ve bu gençlerin sporla tanışabilmesi adına güçlü bir alt yapı var. Bu alt yapının oluşmasında emeklerinden dolayı Belediye başkanıma, onun kıymetli mesai arkadaşlarına ve bu işe destek olan bütün büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ’I TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Türkoğlu Belediyespor Başkanı Doğan Bolat da konuşmasında: “Biz Türkoğlu Belediyespor olarak sadece Türkoğlu’nu değil Kahramanmaraş’ı da özellikle futbol alınında temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Mahmut Beyaz