Kahramanmaraş'ta yıllardır Amatör Futbol takımlarının yükünü çeken Batıpark futbol sahasında, tribün yenileme çalışması başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Batıpark Futbol sahasında, böylece hummalı bir çalışma başladı. Batıpark Futbol sahası içindeki tribün, yapılacak olan çalışma ile bulunduğu konumdan biraz ön tarafa çekilerek, daha modern bir görünüm kazanacak. Yapılan çalışma içerisinde protokol tribünüde yapılacak. Tribün yenileme çalışmasının yaklaşık bir ay gibi bir zamanda tamamlanması bekleniyor.
 

SENTETİK ÇİM YÜZEYİDE YENİLENMİŞTİ
Kahramanmaraş’ta 1957 yılından bu yana, Amatör Futboluna uzun yıllar toprak saha olarak hizmet veren Batıpark futbol sahası 2008 yılında Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın göreve başlaması ile sentetik yüzeyli çim saha haline getirilmişti. Geçen 7 yıllık sürede antrenman ve maç yoğunluğu nedeniyle meydana gelen deformasyon mevcut zeminin değiştirilmesi ihtiyacını doğurmuş. Bu doğrultuda, Batıpark Futbol sahası 2015 yılının Temmuz ayında yapılan çalışma ile eskiyen sentetik çim yüzeyinin değiştirilerek daha modern bir görünüm kazanmıştı.
 Haber: Mahmut Beyaz
 
Editör: Mahmut Beyaz