Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor'un eski Başkanlarından Doğan Tehçi, Kahramanmaraşspor'a kendisinin talip olmadığını söyledi.
Önceki gün düzenlediği basın toplantısı ile Kahramanmaraşspor'un son durumu hakkında açıklamalarda bulunan ve takıma eski Başkanlardan Doğan Tehçi'nin talip olduğu yönünde Fatih Mehmet Ceyhan, açıklamalarda bulunmuştu. Tehçi, yapılan bu açıklamalara cevap vererek ortada bir bilgi kirliliği olduğunu öne sürdü.

'KULÜBÜN BORCUNUN 10 MİLYON TL'Yİ GEÇTİĞİNİ ÖĞRENDİK'
Eski Başkan Doğan Tehçi, Kulübe kendisinin talip olmadığını ve Kulüp tarafından kendisine ulaşıldığını ifade etti. Tehçi, "Ben Kahramanmaraşspor'a talip olmadım, yaklaşık 10 gün önce Kulüp Avukatı olan Abdulvahap Göçer beni telefonla arayarak, Fatih Mehmet Ceyhan'nın Kahramanmaraşspor Kulübü'nü devredeceğini söyledi. Bende şartları sorduğumda Kulübün 3,5 milyon TL bir borcu olduğunu 2 milyon TL'de Fatih Mehmet Ceyhan'a ödenmesi gerektiğini aktardı. Bende bu şekilde Avukat arkadaşa olumlu yaklaşarak olabilir dedim ve bu şekilde çalışma başlattık. Kendi imkanlarımızla Ankara, İstanbul ve Kahramanmaraş icra birimlerini araştırarak, alacaklı eski futbolcularla görüşerek, Kulübün borcunun araştırmasını yaptık. Ancak Avukat tarafından bize söylenen rakamın nerede ise Kulübün borcunun 10 milyon TL'yi geçtiğini öğrendik. Bu borçlarıda belgeler ile Avukata gönderdik. Zaten bu şartlar altında benim bu Kulübü almam söz konusu olamaz. Dün gece de Avukat Abdulvahap Göçer, beni arayarak Fatih Mehmet Ceyhan'ın Kulübü vermeyeceğini beyan etti. Biz Kulübe talip olmadık, bize teklif yapıldı. Ortada bilgi kirliliği olması dolayısı ile bu açıklamayı yapma gereği duydum. Fatih Mehmet Ceyhan ve ekibine başarılar diliyorum. İnşallah Kahramanmaraşspor daha iyi yerlere gelecektir" dedi.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz