Kayseri'de düzenlenen Liseler arası Genç Kızlar futbol grup müsabakalarında, rakiplerini tek tek eleyen Kahramanmaraş Spor Lisesi, yarı finale yükseldi.

2015-2016 Okul Sporları faaliyet programı kapsamında Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen Genç Erkek ve Genç Kızlar Futbol turnuvası şampiyonu olan Kahramanmaraş Spor Lisesi, Kayseri ilinde düzenlenen grup müsabakasında fırtına gibi esiyor. 4 günden bu yana Kayseri'de düzenlenen grup müsabakası maçlarında ortaya koyduğu oyun ve aldığı sonuçlar ile rakiplerini dize getiren Kahramanmaraş Spor Lisesi Genç Kız futbol takımı, Erzincan temsilcisini 15-0, Yozgat temsilcisini ise 18-0 mağlup ederek adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı. Yarı finaller, 32 takımın katılımı ile önümüzdeki günlerde yapılacak.
 
GENÇ ERKEKLER YARIN SON MAÇINA ÇIKACAK
Yine Kahramanmaraş'ta düzenlenen Genç Erkekler Liseler arası Futbol turnuvasında Kahramanmaraş şampiyonu olun Kahramanmaraş Spor Lisesi Erkek takımıda, Kayseri'de grup müsabakalarına katılıyor. Erkeklerde ise oynadığı iki maçı kazanan Kahramanmaraş Spor Lisesi, yarın son maçına çıkacak, bu maçıda kazanırsa Erkekler de Türkiye yarı finallerine adını yazdıracak.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz