Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sporcuları Mustafa Demir ve Emre Çıdık, kupa ve madalya ile ödüllendirildi.
Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı'nda toplumun dikkatini 'obeziteye ve hareketli yaşama' çekmek için Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Osman Sayın Kapalı Spor salonunda 2 gün boyunca devam eden müsabakalara, 26 bayan, 27 genç erkek ve 48 büyük erkek olmak üzere 101 sporcu katıldı. Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan maçlarda SGK Spor Kulübü sporcuları Mustafa Demir birinci Emre Çıdık'da ikinciliği elde etti. Bu kapsamda SGK Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail Balakan, SGKspor Kulübü Başkanı Erdoğan Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yıkan ve dereceye giren iki sporcuyu makamında kabul ederek, kupa ve madalya ile ödüllendirdi.
 
BALAKAN: 'KURUM OLARAK SPORA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ'
Müdür Balakan burada yaptığı açıklamada, SGKspor Kulübü'nün başarılarının devam edeceğini belirterek, "Spor yapan insan sağlıklı insandır. Kurum olarak spora büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda Güreş takımımız 1. ligde mücade ediyor. Geçtiğimiz günlerde yine kurumlar arası futbol turnuvası ortaklığımız oldu. Yine geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'na sporcularımız katıldı ve burada derece ile döndüler, bizde sporcularımızı kupa ve madalya ile ödüllendirmek istedik. Sporcularımızı gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamanı diliyorum. SGKspor Kulübü'nün başarıları artarak devam edeceği kanatindeyim" dedi.
 
KESKİN: 'GÜREŞTE OLDUĞU GİBİ MASA TENİSİ'NDE DE İDDALIYIZ'
Sosyal Güvenlik Kurumu Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Keskin'de, Kurumun her türlü spor organizasyonuna iştirak ettiğini söyledi. "Kulübümüz Güreş, Masa Tenisi ve Voleybol branşlarında faaliyetlerine devam ediyor. Güreş takımımız 1. ligde, Masa Tenisi'nde bölge ve Türkiye şampiyonalarına devamlı Kulüp olarak katılmaktayız.Güreşte olduğu gibi Masa Tenisi'nde de iddalıyız. Sporcularımız devamlı dereceler getirmekteler. Güreş'te gençlerde, yıldızlarda Milli Takımda sporcularımız var. Kurumda çalışan personelin öğle istihiratlerini değerlendirmelerive spor yapmaları için kurumun bahçesine Voleybol sahası yapılmıştır."
Konuşmalardan sonra, sporculara kupa ve madalyaları teslim edilerek, toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.
 Haber: Mahmut Beyaz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: Mahmut Beyaz