Kahramanmaraş Amatör Küme U15 Ligi'nde, Play-off maçlarının tamamlanmasının ardından 2015-2016 futbol sezonunun ilk şampiyonluk kupasını Maraşspor kazandı. Kahramanmaraş Amatör Küme U15 Ligi'nin şampiyonu Maraşspor oldu.
Amatör Küme U15 Ligi play-off heyecanı hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.
Sezon başında iki grup halinde oynanan ve lig sonunda da kendi gruplarında ilk iki sırayı alan takımların play-offa yükseldiği ligde, son hafta maçları oynandı. U15 liginde 4 takım tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya geldiler. Hafta sonu Batıpark futbol sahasında oynanan ve haftaya 4 puanla lider olarak giren Maraşspor, Fener Gençlikspor ile Play-off'un son maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda kontrollü oyunu tercih ederken, maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Maraşspor, rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı. Maçın 55. dakikasında golü bulan Maraşspor, maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını iyice sıklaştıran Kırmızı-beyazlılar, 65. dakikada 2. golü buldu. Ikinci golden sonra iyice rahatlayan Maraşspor, oyunun kontrolünü elinden bırakmadı. Maç sonu Maraşspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, Kırmızı-beyazlılar, U15 Ligi'nin Kahramanmaraş şampiyonluğunu elde etti. Maraşspor, önümüzdeki aylarda grup maçlarında Kahramanmaraş'ı temsil edecek.
 
MAÇDAN SONRA KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kahramanmaraş Amatör Küme U15 Ligi'nin şampiyonluğunu elde eden Maraşspor takımına şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Fedarasyonu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ali Kazancı verdi. Kupayı alarak havaya kaldıran Maraşspor'lu futbolcular, büyük sevinç yaşadılar. Futbolcular, aldıkları şampiyonluk kupası ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz