Geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası taraftarlar tarafından hedef tahtası haline gelen Kahramanmaraşspor Teknik patronu Alpaslan, hafta sonu Tokatspor ile oynanan ve 2-1 kazandıkları maç sonrası Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

50. YILDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ, UÇACAĞIZ DEMEDİK

Alpaslan, ''Öncelikle Tokatspor maçından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Kamuoyu iyi bilmeli ki Kahramanmaraşspor çok meşakkatli bir yoldan geçiyor. Ben taraftar liderlerine hep şunu söyledim ''Kurt Kara Kışı Atlatır Ama Yediği Ayazı Unutmaz'' örneğini her zaman verdim. ‘Biz fahiş fiyatlı dış transfer yerine geçen yıl 14-15 maç yenilmeyen kadro omurgamızı koruyabilseydik 5 tane nokta atışı yapabilseydik, o zaman sportif başarı ile ilgili vaatler verilebilirdi. Geçen yıl kurulan kadronun maliyetine bakın, bide bu yıl kurulan kadronun maliyetine bakın. Biz kimseyi maddi sıkıntıya sokmadık elimdeki bütçe ile kadroya değerli oyuncular kattığımızı düşünüyorum. Tokatspor'unda içinde bulunduğu birçok takımın bütçeleri bizden daha fazla, Tokatspor'da oynayan iki oyuncu alacaktık, bonservis bedellerini araştırın çok yüksek. Ağzımızdan 50.yılda şampiyon olacağız, uçacağız kelimesi çıkmadı. Tek hedefimiz bayrağı düşürmeden ligi devam ettirmek.”

KISA SÜREDE YAŞANANLAR BENİ ÇOK ÜZDÜ

Sahalarında iki maç oynadıklarına değinen Alpaslan, “Evimizde 2 maç oynadık, Urfa maçında iyi oynadık berabere kaldık, Karagümrük maçında iyi oynadık yenildik. Bugünde kötü oynadık, ama mücadele ettik kazandık. Kimse hayal satmasın. Bu takımın değerini aşağıya çekmeye çalışmasın. Fatih başkanın üzerine bırakılmış bir takım var, rakiplerde büyük bütçeler var, bir kişi ile olacak iş değil bu işler. Şehir birlik olmalı, belediyesi, siyasileri bir araya gelmeli bu takımın hedefini ortaya koymalı. Kahramanmaraş'a karşı benim zaafım var kısa sürede yaşananlar beni çok üzdü. Kahramanmaraşspor bu dönemi atlatırsa, borçta biter, hedefte konur, çalışan benden formayı alır burası han kapısı bizler yolcuyuz'' şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz