Kahramanmaraş’ın ünlü dondurma markası MADO kendi personellerine yönelik futbol turnuvası düzenledi. Boğaziçi Arena Halı Saha Spor Tesisleri'nde  9 takımın katılımıyla yaklaşık 1 aydır devam eden ve birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuva, önceki gün final karşılaşmasıyla tamamlandı. Finalde ise, Yeni Fabrika ile Kalite takımları karşı karşıya gelirken, maçı 2-0 kazanan Yeni Fabrika turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçına davetli olarak Trabzonspor’un eski futbolcularından ve teknik direktörlük yapan Ünal Kahraman’da katıldı. Final maçını izlemek için davetli olarak kente geldiğini ifade eden Karaman, burada olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Eski dostlarımızla beraber geçmişi yâd ettik” dedi.

“ESKİ DOSTLARLA GEÇMİŞİ YÂD ETTİK”
Uzun yıllar sonra tekrar Kahramanmaraş’a gelip eski dostlarla geçmişi yâd ettikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Karaman, “Anadolu’da olmak gerçekten güzel bir şey. Ben 1984 yılında Gaziantep’te oynadığım dönemde de Kahramanmaraşsporla maçlarımız oluyordu, o dönemler de MADO ismi değil de, Yaşar Pastanesi’nin ismi ile çok tatlısını, dondurmasını yemeye geliyorduk. Bugün de böyle bir teklif olunca geçmişi yâd etmek istedik geldik. Sonuçta milli markamız olan MADO’nun spora verdiği destekten dolayı, en azından manevi yönden desteğimizi verelim diye, burada dostlarımızla beraber olmaktan dolayı da mutlu olduk” şeklinde konuştu.

“KAHRAMANMARAŞSPOR KALİTELİ BİR TAKIM”
Kahramanmaraşspor için övgü dolu sözler söyleyen Ünal Karaman, Kahramanmaraş’ında desteği ile takımın çok iyi yerlere geleceğini söyledi. Karaman, “Kahramanmaraşspor profesyonel anlamda iyi bir takım ama daha üst seviyelerde olmasını isterdim. Özellikle çok kaliteli bir başkana sahipler, geçmiş dönemde futbol oynadığım takım arkadaşım Adnan hoca gibi bir sportif direktöre sahipler. Dediğim gibi kaliteli hoca, kaliteli başkana sahip bir kulüp Kahramanmaraşspor, tabi Kahramanmaraş’ında desteği lazım takıma. Verilen desteklerle de daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Umarım Kahramanmaraşspor daha iyi yerlerde olur” ifadelerini kullandı. Boğaziçi Spor Kompleksi’nde düzenlenen MADO Futbol Turnuvasının final maçı sonrası kupa töreni düzenlendi.

Haber: Hakan Aydın


 

Editör: Mahmut Beyaz