Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi tarafından 7'nci Futsal turnuvası düzenlendi.
Kahramanmaraş'ın başarılı okulları arasında yer alan ve yaptığı sosyal etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Futsal turnuvası yapılan final müsabakası ile sona erdi.
Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Futsal turnuvası, yaklaşık bir ay buyunca devam etti. 25 sınıfın katıldığı turnuva, birbirinden heyecanlı ve zevkli maçlara sahne oldu. Okul spor salonunda düzenlenen karşılaşmalarda öğrenciler de, sınıf takımlarını yalnız bırakmayarak tribünden destek verdiler. Düzenlenen turnuvada, bütün rakiplerini bir bir eleyen 12 E sınıfı ile 11 E sınıfı final maçında karşı karşıya geldiler. Final maçının ilk yarısı 1-1 tamamlanırken, maç sonunda gülen taraf 12 E sınıfı oldu. 12 E sınıfı rakibini karşılaşma sonunda 4-3 mağlup ederek, turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon olan sınıfa kupasını Okul Müdür Yardımcısı Hasan Karagöz verdi.



'İLERİ YILLARDA OKULLAR ARASI BİR TURNUVA HALİNE GETİRECEĞİZ'
Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitim Öğretmeni olarak görev yapan Futsal İl Temsilcisi Adem Karaköse, Gençlerin gelişiminde sporun büyük önem taşıdığını söyledi.
Karaköse, "Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamızın bu yıl 7'ncisini düzenledik. Öğrencilerimiz için büyük bir önem taşıyan bu turnuvaları ileriki yıllarda daha yaygın hale getirip okullar arası turnuvaya getirmek için gayret gösteriyoruz. Gençlerin gelişiminde spor büyük önem taşımaktadır.Ayrıca ilimizde Futsal sporuna ilginin fazla olmasından dolayı bir amatör lig kurmayı planlıyoruz. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarımız olumlu sonuç verir ve amatör lig kurarız" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz