Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarından Sakaryaspor Kulüp Başkanı Yaşar Pekel, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kiraz ve Şeref Kurt görevlerinden istifa etti.
Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve Kahramanmaraş 1. Amatör Küme A grubunu lider olarak tamamlayan Sakaryaspor'da, Play-off maçları öncesinde şok istifalar yaşanıyor. Geçen sezondan bu yana Sakaryaspor'un Başkanlığını başarı ile yürüten Yaşar Pekel ve yönetim kurulundaki iki kişinin istifasından sonra takımda Anrenör olarak görev yapan Nejdet Bolat ve Paşa Ali Haydaroğlu'da görevlerinden istifa etti. Yaşanan bu istifalar, Play-off maçları öncesinde takımda şok etkisi yarattı.
 
'BAŞKANIMIZIN OLMADIĞI YERDE BİZDE DURMAYIZ'
Bolat ve Haydaroğlu yaptıkları açıklamada şunları söyledi: "Bize sezon başında Başkanımız Yaşar Pekel tarafından teklifte bulunuldu, bizde Yaşar Pekel gibi değerli bir insanı kırmayarak Sakaryaspor'un Antrenörlük görevini kabul ettik ve alnımızın akı ile takımı Play-Off'a çıkardık. Başkanımız Yaşar Pekel'de görevinden istifa ettiği için bizde bu görevden istifa ediyoruz. Çünkü biz buraya Başkanımızla geldik, Başkanımızın olmadığı yerde bizde durmayız, o yüzden görevimizden istifa ediyoruz."
Bu sezon takımın başında 16 maça çıkan Antrenör Bolat ve Haydaroğlu, 15 galibiyet, 1 beraberlik alarak 45 puan topladı.
 Haber: Mahmut Beyaz
 
Editör: Mahmut Beyaz