Sezonun tamamlanmasıyla gruplarında ilk 3 sırayı alan takımların Play-Off’a yükseldiği Büyükler liginde, geçtiğimiz hafta sonu ilk maçlar oynanmış, karşılaşmalar ise beraberlikle tamamlanmıştı. Play-Off grubunda Dumlupınarspor, Pazarcık Aksuspor, Pazarcık Kartalkayaspor, Türkoğlu Belediyespor ve Afşin Belediyespor takımları Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkma mücadelesi verirken, dün grupta ikinci hafta maçları oynandı. İkinci hafta maçlarında, Türkoğlu Belediyespor ve Pazarcık Aksuspor takımları haftayı galibiyetle kapatan takımlar oldu. Elbistan Belediyespor’un Play-Off’a katılmaması nedeniyle Dumlupınarspor haftayı maç oynamadan geçirdi.

PAZARCIK AKSUSPOR FARKLI GALİP GELDİ

Elbistan Belediyespor’un Play-Off’a katılmaması nedeniyle Play-Off’un ilk haftasını maç oynamadan geçiren Pazarcık Aksuspor, ikinci haftada kendi saha ve seyircisi önünde Afşin Belediyespor’u konuk etti. Saha ve seyirci desteğini arkasına alan Pazarcık temsilcisi maça oldukça istekli başladı ve karşılaşma boyunca rakibine futbol dersi veren mavi-beyazlılar, 90 dakika sonunda sahadan 9-2’lik gibi farklı bir skorla galip gelmesini bildi. Bilindiği üzere Pazarcık Aksuspor geçtiğimiz yıl 2. Amatör Kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselmiş ve burada da bu sezon namağlup bir şekilde Play-Off’a çıkmıştı.

TÜRKOĞLU’DA GALİP GELDİ

Haftanın bir başka maçında ise Türkoğlu Belediyespor, kendi sahasında Pazarcık Kartalkayaspor’u konuk etti. Türkoğlu Belediyespor tesislerinde oynanan maçın ilk yarısını Türkoğlu Belediyespor, 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise adeta coşan mavi-beyazlılar, karşılaşmadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. Alınan bu sonuca göre, Türkoğlu Belediyespor, liderlik koltuğuna oturdu.

‘ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ’

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptığı açıklamada, Türkoğlu Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşacağını söyledi. Takıma her türlü desteği verdiklerini kaydeden Okumuş, “Belediye olarak her zaman spor yapan ve yaptıranın yanındayız, özellikle futbol bir şehrin tanıtımında önemli rol oynar. Bizde bundan yola çıkarak bu sezon Türkoğlu Belediyespor’un ismini daha yukarılara taşımak için elimizi taşın altına koyduk ve şampiyonluğu kovalıyoruz. Play-Off’un ilk maçında beraberlikle ayrıldık, ancak bu haftaki oynadığımız Pazarcık Kartalkayaspor maçını kazanmasını bildik. İnşallah önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle Türkoğlu Belediyespor, şampiyon olacaktır” dedi.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz