Okullar arası düzenlenen Kahramanmaraş Yıldızlar Kız Voleybol Turnuvasında çeyrek finale çıkma başarısı gösteren Pazarcık Cumhuriyet Ortaokulu, başarısını antrenörleri Mehfuz Yılmaz ve tüm takımın katılımı ile kutladı. Pazarcık Cumhuriyet Ortaokulu Kız Voleybol Takımı Antrenörü Mehfuz Yılmaz, "Tüm takıma gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, önümüzde ki müsabakalarda başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz." dedi.

"ÇOCUKLARIMIZIN MUTLU OLMASI İÇİN..."

Mehfuz Yılmaz takımı hakkında, "Çok gayret ediyorlar, dersleri bitince antrenmanlara katılıyorlar." dedi. Yılmaz ayrıca; Biz Pazarcık'tan Pazarcık Cumhuriyet Ortaokulu olarak Kahramanmaraş Yıldızlar Kız Voleybol Turnuvasına katıldık. Şuan da turnuvada son 16'ya katılmayı başardık. Başarılı bir grup aşamasının sonunda gruptan çıktık. Yol uzun olsa da, mesafeler olsa da Pazarcık'tan buraya gelerek çocuklarımızın mutlu olması için bir beceri kazanması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Onlar da elinden gelen her şeyi yaptılar ve bu başarıyı elde ettiler. İnşallah çeyrek final ve sonraki aşamaları da başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Çok çalıştık, emek verdik. Umut ediyoruz ki şampiyon olacağız. Bu başarı da iki yıllık bir emek var. Kimi öğrencilerimiz mezun oldu. Bu yıl aramıza katılan öğrencilerimiz var. Bu yıl geçen yıllara göre daha çok çalıştık. Okuldan sonra antrenmanlar yaptık umarım karşılığını da alacağız." ifadelerini kullandı.

"ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BİZLERİ BEKLİYOR"

Pazarcık Cumhuriyet Ortaokulu Kız Voleybol Takım Kaptanı Fatma Yenialtun, " Hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Grup aşamasını başarılı bir şekilde tamamlamamızda emeklerinin payı büyüktü." dedi. Yenialtun bu başarı hakkında, "Bu başarıya ulaşmak çok güzel bir duygu. Buralara gelmek için çok emek sarf ettik. Hocalarımızın çok yararı oldu. Hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Grup aşamasını başarılı bir şekilde tamamlamamızda emeklerinin payı büyüktü, Aynı zaman da takım arkadaşlarım çok çalıştılar, iyi bir takım olduk. İyi bir takım olduğumuzu tüm Kahramanmaraş'a göstermiş olduk. Zor bir rakiple karşılaşacağız ama takımıma güveniyorum. Önümüzde ki diğer karşılaşmalara daha çok çalışıp okulumuzu çok daha iyi temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, çok daha büyük başarılar bizleri bekliyor." şeklinde konuştu.

Haber: Alihan Kürşat

Editör: Mahmut Beyaz