Kentte kurulduğu günden beri adından sıkça söz ettiren özellikle güçlü alt yapısı ile dikkat çeken Sarı-kırmızılı ekip Kahramansarayspor, bu sezon 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A grubunda mücadele edecek. 2017-2018 futbol sezonu hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde başlayan Kahramansarayspor, lig hazırlıklarını da yoğun tempo ile sürdürüyor. Hafta sonu başlayacak olan lig maçları öncesi Sarı-kırmızılı ekibin maçlarda giyeceği formaların sponsoru da belli oldu. Buna göre, her zaman spor ve sporcunun yanında olan Özel Sular Vatan Hastanesi Kahramansarayspor’un yeni sezonda forma sponsoru oldu. Bu kapsamda Kulüp Başkanı Yahya Canlı, Hastane Başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu’nu makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip takımın formasını hediye etti.

‘SPOR YAPAN VE YAPTIRANIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu şöyle konuştu; “Spor yapan insan sağlıklıdır ve bazı kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Dolayısıyla biz Hastane yönetimi olarak spor yapan ve yaptıranın her zaman yanındayız. Yahya Canlı Başkanımız yıllardır bu spor işine gönül veriyor. Bizde kendisini bu yolda destekleyelim istedik ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Sular’ın katkılarıyla takıma bir destekte bulunmak istedik. İnşallah Kahramansarayspor Türk futboluna ve Kahramanmaraş futboluna yeni yetenekler kazandıracaktır.”

‘SPORA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM’

Kahramansarayspor Kulüp Başkanı Yahya Canlı ise, Özel Sular Vatan Hastanesi yönetimine takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Bilindiği üzere Amatör spor bir gönül işidir, bizde bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Hafta sonu Büyükler Ligi maçlarımız başlayacak, bizde biryandan maçlara hazırlanıyoruz. Lig öncesi Özel Sular Vatan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular ve Yönetimi takımımıza forma sponsoru oldular. Verdikleri destek ve spora katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığın diğer tüm kuramlara ve işadamlarına da örmek olmasını temenni ediyorum.”

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz