Kurulduğu 4 Nisan 2014 tarihinden itibaren Başkan Hanefi Mahçiçek’in misyon ile vizyonu doğrultusunda çalışmalarına başlayan ve aradan geçen zamanda gerçekleştirdiği dev hizmet, proje ve yatırımlarla hizmet götürmediği tek bir mahalle dahi kalmayan Onikişubat Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediyecilik anlayışına farklı bir boyut kazandırarak, Onikişubatlıların yüzünü güldüren Başkan Hanefi Mahçiçek ile mesai arkadaşları, bu doğrultuda her yıl olduğu gibi yine bu yılda sporun ve sporcunun yanında olduğunu göstermek adına kentte faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapmıştı. Futbolun içerisinden gelen ve futbol başta olmak üzere bütün spor dallarına desteğini esirgemeyen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, destekleriyle futbolun ağabeyi olarak anılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapan Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yeni kurulan ve 2. Lig’de mücadele eden Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü’nü de unutmadı. Büyük hedeflerle yola çıkan Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü’ne destek olan Mahçiçek öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, malzeme yardımında bulundu. Malzemeler Batıpark Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle kulüp yöneticileri ve futbolcularına teslim edildi.

“KAHRAMANMARAŞ’A ŞAMPİYONLUKLAR GETİRECEKLER”

Törende konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ampute futbol takımının malzeme ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra harekete geçtiklerini belirterek, “Geçtiğimiz haftalar Onikişubat Belediye olarak bölgemizdeki amatör futbol kulüplerimize malzeme yardımı yapmıştık. Sağolsun arkadaşlarımız hatırlattılar. Bu yaptığımız yardımda bir eksikliğimizin olduğunun farkına vardık. Kahramanmaraş’ımızda yeni kurulan ampute futbol takımımızın da malzemeye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Onikişubat Belediyesi olarak hemen bu güzel sporcularımıza malzeme yardımında bulunduk. İnşallah inanıyorum ki onlar gelecekte Kahramanmaraş’a güzel şampiyonluklar getirecekler. Bu arkadaşlarımızın eksiği olan malzemeleri teslim ettik. İnşallah kazasız, belasız güzel maçlar çıkarırlar ve Kahramanmaraş’ın ismini her yerde gururla, güzelliklerle duyururlar. Bütün takım arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu takımın kurulmasında, bu hale gelmesinde organizasyonda emeği olan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

“BÜTÜN TAKIMLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Onikişubat Belediyesi olarak bütün takımların yanında olduklarını belirten Başkan Mahçiçek, “Bizim milletimizin büyüklüğü burada. Toplumumuzda hemen her ferdimizin, özellikle bu kabil ihtiyaç sahibi gençlerimizin yanında olan, bu güzelliği beraberce yaşayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu millet asil bir millet. Bu asil millet kendine yakışanı her zaman yapmıştır, her zaman da yapmaya devam edecektir. Biz de Onikişubat Belediyesi olarak bütün takımlarımızın her zaman yanındayız. Onların ihtiyaçlarını karşılamak için hep beraber olacağız. İnşallah, dua edelim belediyemiz maddi açıdan çok daha iyi olsun, biz de bu arkadaşlarımıza daha çok malzeme alalım, onların başarılarına katkıda bulunalım. Herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Akif Yeter de desteklerinden dolayı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür etti.

“3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Kahramanmaraş Doğu Akdeniz Ampute Futbol Kulübü Takım Kaptanı Mahmut Yenen ise yapılan yardımları ligin maçı olan Sakaryaspor deplasmanından 3 puanla dönerek taçlandıracaklarını belirterek, “İnşallah biz de bu destekleri ilk maçımız olan Sakarya deplasmanından 3 puan alarak taçlandıracağız ve Kahramanmaraş’a döneceğiz. Bizim amacımız ilk olarak 2. Lig’den 1. Lige çıkmak ve sonrasında da Süper Lig’de Kahramanmaraş’ı temsil etmek” dedi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan-Alihan Kürşat)

Editör: Mahmut Beyaz