Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Onikişubat Belediyesi el ele vererek, 6 okula futbol sahası kazandırdılar. İlçesine yaptığı hizmetler ile bir adım önde giden Onikişubat Belediyesi, şimdide okullara futbol sahası kazandırdı. Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Onikişubat Belediyesi’nin destekleri ile okullardaki beton sahalar, suni çim sahalara kavuştu.

Yıllardır Amatör futbol takımlarının yükünü çeken Batıpark futbol sahası yaklaşık 6 yıl önce toprak saha iken suni çim sahaya kavuşmuştu. Yoğun maç ve antrenman trafiğinden dolayı Batıpark futbol sahasındaki suni çim eskimiş ve yaklaşık 4 ay öncede yenisi ile değiştirilmişti. Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın destekleri ile Batıpark futbol sahasından sökülen suni çim, Onikişubat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün desteği ile okulların bahçelerinde bulunan futbol sahalarına monte edilerek, öğrenciler beton zeminden suni çim sahaya kavuştular.

Onikişubat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, suni çimin okullara monte edilmesinin alt yapısına destek verdi. Bu yapılan hizmetle özelliklede ilköğretim çağındaki öğrenciler, daha sağlıklı bir ortamda spor yapma imkânı bulacaklar. Beton zeminden suni çim sahaya kavuşan okulların isimleri şöyle: Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Pirireis Ortaokulu, Nuri Pakdil, Ortaokulu, Akçakoyunlu Ortaokulu, Sarıgüzel ve Küçüksır mahallerinde bulunan okullar.

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz