Sezonun ikinci yarısında oynadığı maçlarda sürpriz sonuçlar çıkartan Kahramanmaraşspor, bugün grup lideri konumunda bulunan İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’a konuk oluyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2018-2019 futbol sezonuna yeni bir kadro ile başlamıştı. Lige Bandırmaspor mağlubiyetiyle başlayan ve ilerleyen haftalarda ise bir türlü istikrar yakalayamayan Kırmızı-beyazlılar, ligin ilk yarısını 17 puanla 15. Sırada tamamlamıştı. Sezonun ilk yarısında istediği puanları elde edemeyen Kahramanmaraşspor, devre arasında yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirmişti. İkinci yarının ilk iki haftalık periyodunda galibiyet alan ve sonraki haftalarda ise yine puan ya da puanlar çıkartan Aslanlar, geçtiğimiz hafta kendi sahasında konuk ettiği rakibi Menemen Belediyespor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek çıkışını sürdürüp taraftarını sevindirmişti. Alınan bu galibiyet ile çıkışını sürdüren Kahramanmaraşspor, bugün ise grup lideri konumunda bulunan Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Menemen maçı sonrası ara vermeden Tuzla maçı hazırlıklarına galibiyet parolası ile hazırlanan Aslanlar, hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul’a gitti. Yapılan antrenmanlarda futbolcuların moralli ve istekli olduğu Teknik heyeti memnun ederken, temsilcimiz Tuzla’dan 3 puanla dönmeyi arzuluyor. Bugün Tuzla Belediye Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Maçı ise Amasya bölgesinden Bilal Köseoğlu yönetecek.

ÜST SIRADAKİ TAKIMLARA KARŞI ÜSTÜNLÜK SAĞLADIK

Sezon başında özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig takımı Atiker Konyaspor’u kupanın dışına iterek Türkiye gündemine oturan Kahramanmaraşspor, kendi liginde de üst sıralarda yer alan takımlara karşı büyük üstünlük sağladı. Kahramanmaraşspor, sezonun ilk yarı maçında 12 Şubat Stadyumunda Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etmişti. Ligin ikinci yarı maçında da Aslanlar, yine üst sırada yer alan Şanlıurfaspor ve geçtiğimiz haftada Menemen Belediyspor’u yenerek bir kez daha rakiplerin korkulu rüyası oldu.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz