Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ligin 19’uncu hafta maçında Orhangazispor’u konuk edecek. Spor Toto 3. Lig 2’inci Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Orhangazispor’la karşılaşacak.

Bu sezon Ligde bir türlü istediği başarı grafiğini sürdüremeyen ve son oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet 4 beraberlik alan Mavi-beyazlılar, kaybedilen puanların telafisi peşinde. Mavi fırtına, bu karşılaşmayı kazanarak, ilk yarının son maçını galibiyetle tamamlamak istiyor. Bu hedefler doğrultusunda Teknik Sorumlu Halil Yücel nezaretinde hafta boyunca çalışmalarını kendi tesislerinde eksiksiz sürdürdü.

ÇALIŞMALARIMIZI GALİBİYET ÜZERİNE YAPTIK’
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Halil Yücel, Oynayacakları Orhangazispor’u daha önce izleme fırsatı bulduğunu ve iyi bir takım olduğunu kaydetti. Orhangazispor’un sahada koşan, mücadele eden bir takım olduğunun altını çizen Yücel, “Zor bir maç olacak bizim için. Ama bunun farkındayız, çünkü bizimde puana ihtiyacımız var. Takımımızın vereceği mücadele inşallah 3 puana yakışan bir oyun olur. 3 puan alırsak Ligin ikinci yarısına doğru transferlerle takıma takviye yaparak, biraz daha hedefimizi büyütebiliriz. Önceliğimiz bizim bu Ligde yerimizi sağlam alıp, ondan sonra Play-Off’u kovalamaktır. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Futbolcularla hafta içinde tek tek görüşerek bu maçın önemini onlara anlattım, onlarda bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorlar. İnşallah sahada iyi bir mücadele ve oyun ortaya koyarız ve sahadan galibiyetle ayrılırız” dedi.

MAÇ 13.30’DA
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Orhangazispor arasında oynanacak olan Ligin 19’uncu hafta karşılaşması yarın saat 13.30’da 12 Şubat Stadyumunda oynanacak.
Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz