Kentin köklü Kulüplerinden olan ve geçmişteki başarılarıyla tüm futbolseverlerin gönlünde taht kuran yeşil-beyazlı ekip, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A grubunda mücadele ediyor.

Sezon başında maddi imkânsızlıklar içerisinde sahaya çıkan ve kazandığı puanlarla grubunda ilk 3 içerisinde yer almayı başaran Dumlupınarspor’a, Maraş Paça isimli işyeri tarafından moral yemeği verilerek, eşofman takımı hediye edildi.

‘BU TAKIMLARIN NE ZORLUKLARDA SAHAYA ÇIKTIĞINI BİLİYORUZ’

Futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin katıldığı yemekte konuşan Maraş Paça işletme sahiplerinden Erdoğan Sünbül, spor yapan ve yaptıranların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Spor bir gönül işidir, bu işi gönüllü yapan kardeşlerimizin her zaman yanında olmalıyız. Spor yapan insan bütün kötü alışkanlıklardan uzak durur. Bizde bu anlayışla kentimizin köklü Kulüplerinden olan Dumlupınarspor futbol takımına bir destekte bulunarak eşofman takımı yaptırdık ve moral yemeği verelim istedim. Dolayısıyla bu takımların ne zorluklarda sahaya çıktığını biliyoruz. İnşallah Dumlupınarspor, daha çok başarılara imza atacaktır” dedi.

Yeşil-beyazlı takımın antrenörü İbrahim Uyduran’da, “Maraş Paça İşletme sahipleri Süleyman, Murat, Erdoğan Sünbül kardeşlere ve Mehmet Uyduran’a teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bu gibi destekler sıcak ortamlar takım olarak bizi daha da motive ediyor. Bu yemeğin organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz