Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) C grubunda mücadele eden Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü takımı, sporcuları ve Teknik heyeti, hafta sonu MADO tarafından verilen yemekte bir araya geldiler.

Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de mücadele eden ve oynadığı 2 karşılaşmadan 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan ve bu haftayı da maç oynamadan geçiren Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü takımına, MADO tarafından moral yemeği verildi.

Burada bir konuşma yapan Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü, her zaman Türk sporunun yanında olan İlimizin ve İş dünyasının seçkin kuruşlarından olan MADO yöneticilerine teşekkür ederek, amaçlarının ligi üst sıralarda tamamlayıp, Basketbol’da Kahramanmaraş’ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu söyledi.

‘KAHRAMANMARAŞ’TA POTANSİYEL VAR’

Basketbol takımının Antrenörü Nusret Cengiz’de, Kahramanmaraş’ta ve diğer şehirlerde Basketbol potansiyelinin olduğunu belirterek, “Önemli olan potansiyeli bulup, çalıştırmak ve yetiştirmektir. Maraş’ın içerisinden Maraşlıları çıkartmaktır. Elimizde şuanda Milli olabilecek 1.88 boyunda bir kız sporcumuz var. Çok çalışkan birisi en az 10 tane bu kızımız seviyesinde sporcu bulmamız gerekiyor. Ben 5 gündür tarama yapıyorum okulları geziyorum, okullardan bakıyoruz boylarına, kollarına, anne, babanın boylarına bunların hepsi bir etken. Gerçek değerdeki çocukları bulduğumuz zaman yetiştirdiğimiz zaman doğru bir çalışmayla başarı gelecektir” dedi.

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz