Kahramanmaraş’ta bir grup futbol sever tarafından yapılan girişimler sonrası kuruluş aşamasını tamamlayan Kurtuluş Futbol Kulübü, 2019-2020 futbol sezonunda Kahramanmaraş 2. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele edecek. Şubat ayı içerisinde başlayacak olan ligler öncesi hazırlıklarına start veren Sarı-siyahlı ekip, yönetimi ve futbolcuları yeni sezon öncesi yemekte bir araya geldi.  Şelale Park’ta verilen yemeğe futbolcuların tamamı katılım gösterdi.

BİZ SPOR CAMİASINDAN ALMAYA DEĞİL BİR ŞEYLER VERMEYE GELİYORUZ

Düzenlenen yemekte konuşan Kulüp Başkanı Salih Kırıcı, Kurtuluşspor Futbol Kulübü’nün hedefinin öncelikle ahlaklı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Kulübümüzü, sporu, sporcuyu seven, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı yetişmesinde emek veren arkadaşlarla kurduk diyen Başkan Kırıcı, “Ben ve yönetici arkadaşlarımız geçmiş yıllarda futbol oynamış kişilerdir. Yönetici arkadaşlarımızla tamamen profesyonel bir mantıkla hareket ederek, planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu yola baş koyduk. Futbolculuk ve yöneticilik tecrübelerimizi katarak vizyonu güzel misyonu ise dürüst ve ilkeli bir şekilde bu işin üstesinden geleceğiz. Yönetimdeki arkadaşlar ellerinden geldiğince üzerine düşen vazifeyi büyük bir ivedilikle yerine getirip çalışmalara başladılar. Yeni kurulmuş bir kulüp olarak topluma zeki, çevik ve ahlaklı sporcular ve spor adamları yetiştirmek için spor hayatına adım atmış bulunuyoruz. Kulübümüzde sıcak bir aile ortamı oluşturup geleceğimiz olan gençleri Yeşil sahalara çekip onlara hizmet vermek hedefimizdir. Biz spor camiasından almaya değil bir şeyler vermeye geliyoruz bu iş gönül işi biz bu yolda spor yapmak isteyen herkese bugün gönlümüzü yarın imkânlarımızı açacağız. Bu doğrultuda gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için, ailelerin çocukları ile futbol takımımıza katılıp, temiz, dürüst, ilkeli, güzel ahlaklı bir sporcu yetiştirip topluma ve memleketimize kazandırmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.

GÜVENÇ, SPONSOR OLDU

Öte yandan 24.Dönem Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç ise, Kurtuluş Futbol Kulübü’nün malzeme sponsorluğunu üstlendi. Kulüp Başkanı Salih Kırıcı Güvenç’i makamında ziyaret ederek, takıma yaptığı ve yapacağı katkıdan dolayı teşekkür etti.

BU GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

Güvenç yaptığı açıklamada, “Ben son derece mutlu oldum. Bu gençler bizim geleceğimiz. Beden ve ruh sağlığı açısından iyi yetişmeleri son derece önemli. İyi yetişmeleri de bizim onlara sahip çıkmamıza bağlıdır. Biz bugün o gençlere sahip çıkmazsak iyi yetişemezler ve ülkemizin geleceği de karanlık olur. Ben Kurtuluş Futbol Kulübü yöneticilerini tebrik ediyorum. Böyle hayırlı ve ulvi bir göreve talip oldukları için, zor bir göreve talip oldukları için. Bize de karınca kararınca destek olmak düştü. Destek olur musunuz dediler. Biz de destek olduk. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Ben hayatımın her dönemlerinde, bulunduğum görevlerde gençlere sahip çıkmak adına futbola spora ve diğer sosyal faaliyetlere önem verdim. Bunun da Allah'a şükürler olsun faydasını gördük. Bulunduğumuz her yerde bir çekirdek oluştu. Bu açıdan ben bu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu hayırlı yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Alihan Kürşat

Editör: Mahmut Beyaz