7-12 Mart tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesinde Türkiye Üniversiteler arası Masa Tenisi Şampiyonası yapıldı. Yaklaşık 70 Üniversitenin katıldığı şampiyonaya, Kahramanmaraş’ı 1. Ligde temsil eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Masa Tenisi takımı da katılım sağladı. Maçlarda gösterdiği performans ile zorlu rakiplerini bir bir eleyen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Masa Tenisi takımı, Türkiye 2’incisi olurken adını Süper Lige yazdırdı.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK

KSÜ Antrenörlük Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tamer Karademir, başarılarının devam edeceğini söyledi. Elde edilen başarıdan dolayı son derece memnun olduklarını ve yeni sezonda ise bu başarıların katlanarak devam edeceğini ifade eden Karademir, “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi masa tenisi takımı zorlu rakiplerini geride bırakarak 1. Lig Türkiye 2.si olmuş ve Süper Lige yükselmiştir. Gençlik Spor İl Müdürlüğü masa tenisi antrenörlerinden Gürsel Karaöğen hocamız ile birlikte uzun dönem çalışmalar yapan Feriha Çardaklı ve Kardelen Paksoy üniversitemizin masa tenisi takımına önemli katkılar sağlamıştır. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

KSÜ takımında yer alan diğer sporcularımız: Ebru Keçe, Cüneyt Turdu, Fatih Tanrıverdi, Mahfuz Erkan

Manşet Gazetesi olarak Üniversiteler arası Türkiye şampiyonasında Türkiye 2.si olan ve Süper Lig’de yarışma hakkını elde eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi masa tenisi takımına Süper Lig’de başarıları dileriz.

Editör: Mahmut Beyaz