Mücadele ettiği 2. Ligde 2 sezondur küme düşmekten son anda kurtulan ve bu sezonda istediği grafiği gösteremeyen Kahramanmaraşspor, kümede kalma anlamında artık her maçı final havasında görüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Üsküdar maçından 1 puan çıkartan Kırmızı-beyazlılar, bu hafta sonu da ligin 24. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde grupta 3. Sırada bulunan ve şampiyonluk kovalayan Keçiörengücü’nü konuk edecek. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını hafta başından bu yana kendi tesislerinde Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde sürdürüyor. Kümede kalma anlamında artık her maçı final olarak gören temsilcimiz, Keçiören maçına da 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı ekibimiz, Sütçü İmam Üniversitesi’nin futbol sahasında Keçiören maçının provasını yaptı. Yapılan çift kale maçta futbolcuların forma hırsı göze çarparken, KSÜ Rektörü Durmuş Deveci’de antrenmanı izleyerek futbolculara başarı temennisinde bulundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR’DAN GALİBİYET BEKLİYORUZ’
Kahramanmaraşspor’dan başarı beklediklerini ifade eden Rektör Deveci, sözlerinin devamında şunları dedi: “Biz göreve geldiğimizde şehir ile üniversite diyaloğunu sağlayacağız demiştik ve her gün yeni bir şeyler eklemeye çalışıyoruz. Burada da sahamız hazır. Sahamızın altyapısı daha yeni yeni bitti ve kullanıma hazır hale geldi. Kahramanmaraşspor’dan bundan sonra başarı bekliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda oynanan Zonguldak Kömürspor maçına da gelip seyrettik. Olaya iyi bakmak lazım, pozitif bakmak lazım. Bundan sonra galibiyet bekliyoruz. Kahramanmaraşspor’un yanındayız.”

REKTÖRÜMÜZÜN BU JESTİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Sportif Direktör Mustafa Dal ise Kahramanmaraşspor’u üniversitede ağırladıkları için Rektör Deveci’ye teşekkür ederek, su ifadeleri kullandı: “Kahramanmaraşspor kulübü olarak rektörümüze teşekkür ediyoruz. Burayı bizim için açmış olması çok önemliydi. Çünkü futbol takımlarında fiziksel şartlar çok önemlidir. Bizim şu anda antrenman yapmış olduğumuz saha maalesef zemin olarak sıkıntılı bir durumda. Bu anlamda rektörümüz bize bu jesti yaptığı için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz