Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, yarın ligin 26. hafta maçında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.
Bu sezon ligde istediği sonuçları elde edemeyen ve oynadığı son 3 maçıda kaybeden Kahramanmaraşspor, yarın deplasmanda Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Alınan 3 haftalık mağlubiyet sonrası büyük bir moral çöküşü yaşayan Kahramanmaraşspor, bu maçı kazanarak çıkış yakalama hesapları yapıyor. Kaybettiği puanları Nazilli Belediyespor maçıyla telafi etmek isteyen Kahramanmaraşspor, bu maçtan 3 puan almayı hedefliyor. Temsilcimiz en son kendi sahasında ligin 21. hafta maçında Kırklarelispor'u 2-1 yenerek 3 puan almıştı. Nazilli İlçe stadyumunda oynanacak olan Nazilli Belediyespor-Kahramanmaraşspor mücadelesi saat 13.30'da başlayacak. Maçı ise, Sakarya bölgesinden Atilla Karaoğlu yönetecek.
 
KAZANCI: 'GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR'
Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, Nazilli Belediyespor maçını kazanarak, çıkış yakalamak istediklerini ifade etti. Kazancı, "Oynadığımız maçlarda iyi oyun sergilememize rağmen bir türlü sonuca gidemiyoruz. Ama artık onu aşmamız lazım. Çünkü puan sıralamasında 13. sınrada bulunuyoruz, haliyle alt sıralarda bulunan takımlarla puan olarak birbirimize yakınız. O yüzden bugünkü oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçında galibiyete ihtiyacımız var. Nazilli maçını kazanarak, istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maça mutlak galibiyet için hazırlandık. Bizim için oynadığımız maçlar geride kaldı. O maçları unutup, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. İnşallah bugün oynayacağız maçtan galip gelip 3 puanın sahibi olup çıkışa geçeriz” dedi.
 Haber: Halil Öksüzce
 
Editör: Mahmut Beyaz