Alpedo Kahramanmaraşspor, Sarıyer deplasmanına konuk oluyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Pazar günü Sarıyer ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ligde son iki maçını kaybeden temsilcimiz, hafta başından beri çalışmalarını kendi evinde sürdürerek, Sarıyer maçına en iyi şekilde hazırlandı. Özellikle hafta içi yaptığı çalışmalarla oyunsal anlamda eksiklikleri gidermeye çalışan Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanlarda bu noktalara ağırlık verdi. Hafta içi yapılan antrenmanlarda takımın eksik olduğu noktalar üzerinde duruldu. İlk yarının son maçına çıkacak olan Kahramanmaraşspor, galibiyetle ilk yarıyı tamamlamak istiyor. Yusuf Ziya Öniş Stadyumunda oynanacak olan Sarıyer-Kahramanmaraşspor karşılaşması yarın saat 13.30'da başlayacak. Maçı ise, İzmir bölgesinden Hasan Avcı yönetecek.

'ÜÇ PUAN BİZİ DAHA YUKARILARA TAŞIYACAKTIR'

Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Taner Gülleri, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Ligde 2 haftadır mağlup olduklarını ve artık mağlubiyete tahammüllerinin kalmadığını ifade eden Gülleri: "2 haftadır gerçekten hiç ummadığımız mağlubiyetler aldık. Buda bizi takım olarak üzdü. Bu haftada ilk yarının son maçına çıkacağız. Artık geçmiş maçlarımızı unutup önümüze bakacağız. Önümüzdeki en yakın maçta Sarıyer maçı. Takım olarak bu maça odaklandık. Hafta içerisinde yaptığımız çalışmalarda futbolcuları sık sık uyararak bu maçın önemini onlara anlattım. Sarıyer puan sıralamasında 6'ıncı sırada bulunuyor ve 25 puana sahip. Gerçekten bu karşılaşma play-off mücadelesi içine girme açısından büyük önem taşıyor. Onun için buradan alacağımız 3 puan bizi daha yukarılara taşıyacaktır. İnşallah güzel bir futbol ortaya koyarak 3 puanla ilk yarıyı tamamlarız ve ikinci yarıya daha umutlu başlarız" dedi.

Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz